Uusin Samsung Galaxy S22 -sarjan päivitys

109

Samsung Galaxy S22 Ultra yhdistää Galaxy Note Ultran ja Galaxy S Ultran parhaat puolet ja täyttää lähes kaikki tehokäyttäjien vaatimukset. Huipputeknisten ominaisuuksien ja laajasti tuetun, ominaisuuksiltaan monipuolisen ohjelmiston lisäksi Galaxy S22 Ultra tarjoaa S Pen -kynän ja lukuisia tuottavuustyökaluja, joille ei löydy vertaistaan.

Ultra-premium-rakennuslaatu upealla näytöllä tarjoaa vankan suorituskyvyn. Android-puhelinten paras ohjelmistotuki löytyy täältä. Tämä malli on yksi premium-laitteista, joita Samsung on koskaan luonut. Galaxy S22 Ultra ottaa Note 20 Ultra -puhelimen perusmyyntipuheenvuoron ja sekoittaa sen jossain määrin Galaxy S21 Ultra -puhelimeen.

Samsung on laittanut kylmää kyytiä Applelle esittelemällä tämän puhelimen markkinoille. Vaikka Samsung pitää edelleen johtoaseman Googlen, OnePlussan ja muiden Android-ehdokkaiden edellä, se on pitänyt palvelut yllä esittelemällä meille 28 väri- ja RAM-tallennustila-yhdistelmää, joita Galaxy S22 Ultraan on saatavilla.

Muotoiluominaisuudet ovat tässä uudessa mallissa ihmeellisiä. Panssarialumiini, Gorilla Glass Victus Plus tarjoaa 163,3 x 77,9 x 8,9 mm rungon. Koska puhelin painaa vain 229 g, sitä on erittäin mukava kantaa ja käyttää yhdellä kädellä. Itse kameramoduuli on näyttävä. Voidaan sanoa, että puhelin on täydellinen paketti.