Mitä tarvitset rakentaaksesi ylimääräisen asumisyksikön?

179

Aittarakennus tai lisärakennus on taloudellisesti hyvä päätös kiinteistöille, joilla on riittävästi avointa tilaa. Asunnon omistajat tarvitsevat kunnollisen suunnitelman yksikön tarvitsemista materiaaleista.

Tontin raivaus ja rakennuspaikan valmistelu

Ennen kaikkea rakentamista on tarpeen paikantaa rakennuspaikka ja tehdä siellä joitakin olennaisia töitä. Esimerkiksi etsimällä mahdolliset viat, maan alla olevat putket, suuret kivipalaset jne. Lisärakennuksen rakentamiseen on myös pakollinen kaupunginhallituksen lupa. Kun lupa on valmis, tee maa valmiiksi talon alustan rakentamista varten.

Perustus ja maanalaiset perustukset

Koska kyseessä ei ole kerrostalo, pysyvää paalutusta ei tarvita. Sen sijaan paksujen laattojen käyttäminen perustuksena riittää hyvin mille tahansa AUD-talolle. Kun olet rakentanut suunnitelman mukaisesti riittävästi laattoja, siirry maanalaisiin vesijohtoverkkoihin. Kuten viemäriputket, vesijohdot, kaasuliitännät ja muut. Mutta nykyään ihmiset käyttävät energiatehokkaita ja uudelleenkäytettäviä apuohjelmia luonnon säästämiseksi ja saastumisen rajoittamiseksi.

Rakenteen raudoituksen lisääminen

Kun maanalaiset työt on tehty, aloita talon päärungon suunnittelu. Yleisessä lisärakennuksessa perusrakenne tehdään puusta. Betonin käyttäminen perustana antaa yksikölle vakaan jalansijan. Luo talon rakenne suunnitelman mukaisesti.

Sisällytä katto ja muut mukavuudet

Kun olet lisännyt rakenteeseen katon, aseta seinät ja kaikki talon kannalta tärkeät laitteet. Yritä valita vihreitä, energiatehokkaita talotarvikkeita, jotta talosta tulisi kestävämpi.