Käteistarjousten edut ostajille

45

 

Käteiskauppa voi tarjota erilaisen kokemuksen kuin perinteinen asuntokauppa. Ostajat voivat kuitenkin nauttia monista eduista, jos he suostuvat tekemään kaupan käteisellä. Seuraavassa on erittely eräistä eduista.

Nopea sulkeminen

Käteistarjous vie huomattavasti vähemmän aikaa kuin muut menetelmät. Alusta loppuun on vähemmän virallinen prosessi, jos sekä ostaja että myyjä sopivat käteiskaupasta. Prosessi nopeutuu, jos pankista ei oteta asuntolainaa. Lisäksi ei tarvita vakuutustarkastusta, jonka tekeminen voi yksinään kestää yli kaksi kuukautta.

Neuvotteluedut

Ostajan markkinoilla käteistarjous on vahva tarjous. Ostajat voivat neuvotella myyjän kanssa ja saada parhaan mahdollisen sopimuksen kodistaan. Lisäksi jotkut lainanantajat suosivat ostajia, jotka ovat kiinnostuneita käteistarjouksista.

Käteismyynti tarjoaa omaa pääomaa

Jos asuntolainaa ei ole, on erittäin helppoa saada omaa pääomaa kotiin. Tämä on kätevää, kun omistajat joutuvat ottamaan lainaa. Kotipääoma tarjoaa suuremman määrän lainaa pienellä korolla. Talon ostaminen käteisellä eikä asuntolainaa ole, johtaa siihen, että asunnon omistajat voivat ottaa käyttöön pääomarahoitusjärjestelyn, joka on kätevä hätätilanteessa.

Käteismyynti voi säästää rahaa

Tavanomaisen asunnon myynti sisältää paljon rahaa sulkemisen aikana, kuten maksuja, arviointikustannuksia, käsittelymaksuja, luottotarkastuksia, dokumentointimaksuja ja niin edelleen. Käteisellä myyty koti ei tarvitse maksaa näitä kuluja, mikä johtaa rahan säästämiseen. Toisaalta, koska omistaja ei ota asuntolainaa, hänen ei tarvitse maksaa lainan korkoa. Tämä säästää ajan mittaan paljon rahaa.