Parempi jälleenmyyntiarvo keittiön kaappien tuunauksella

110

 

Keittiökaapeilla on kyky muuttaa minkä tahansa tavallisen keittiön näkymät tyylikkääksi. Keittiökaappien arvo voi vaihdella kunnosta riippuen.

Maalipinnat

Hyödyllisin ja helpoin tapa koristella keittiökaappi on maalaus. Se on vanhin tapa sisustaa koti. Maalaus on edelleen suosittua talon omistajien keskuudessa sen yksinkertaisuuden ja edullisuuden vuoksi. Markkinoilla vallitsee tällä hetkellä pääasiassa neljä maalityyppiä; mattamaali, puolikiiltävä maali, satiinimaali ja emalimaali.

Usein jälleenmyyntiarvo riippuu maalin tyylistä. Ostajat huomaavat, onko maalipinta riittävän hyvä käytettäväksi uudelleen ilman korjauksia. Tällaiset kaapit arvostetaan korkealle myynnin yhteydessä. Jos maalin laatu ei ole mukautuva, ostajat katsovat seuraavaksi eniten sitä, kuinka helposti he voivat poistaa maalin ja levittää uuden maalikerroksen sisustusta varten.

Mattapintaiset kaapit näyttävät siisteiltä, mutta niitä on vaikea puhdistaa, ja ne sisältävät hieman vähemmän arvoa jälleenmyyntimarkkinoilla. Kun valitset maalaustyyliä, ota siis huomioon tämä asia.

Laminaattipinnat

Laminaatti on muovin kaltainen materiaali, jota käytetään kaappien päällystämiseen. High-Density Plastic Laminate tunnetaan lyhyesti nimellä HDPL. Se antaa suojakerroksen ja kiiltää keittiön kaappeihin. Tämäntyyppisten keittiökaappien jälleenmyyntiarvot ovat korkeat, jos ne ovat hyvässä kunnossa.

Koska ne on päällystetty muovimaisella materiaalilla, ne ovat alttiita naarmuille ja jäljille. Uudelleen sisustaminen tai kunnostaminen on vaihtoehto, mutta se näyttää lopulta tilaa vievältä ja kiillottomalta. Myyjät voivat saada hyvät tulot, jos kaapit ovat uudenveroisessa kunnossa, mutta jos eivät ole, jälleenmyyntiarvo voi olla erilainen kuin muilla kaappityyleillä.

Keittiökaappien sävyn nykyinen trendi

Yksi olennaisista ja käytetyimmistä keittiölaitteista on keittiökaappi. Riippuen keittiön keskeisestä harkinnasta, värikontrastista ja yleisestä estetiikasta, ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita asentamaan vaaleita kaappeja. Useimmat kodinomistajat haluavat, että kaapit ovat kevyesti varjostettuja. Keskisävyinen puu ja harmaa ovat toisella ja kolmannella sijalla, kun valitaan väriä keittiökaappeihin.

Ihmiset ottavat huomioon myös kaapin sävyn ja seinän värin välisen kontrastin. Kaksivärinen kaappiväri on nyt trendikäs. Seinän sävy pidetään hieman tummana, jotta kaapit erottuvat seinästä. Seinän värin tulisi olla tummansininen, vihreä tai musta, jos asetetaan vaalean sävyinen kaappi. Lisäksi neutraali puunvärinen kaappi on myös tyylissä. Puun sävyt, joissa on vaalea rakenne, kuten keskikokoinen tammi, sopivat täydellisesti puisiin keittiökaappeihin.