Kryptolompakon perustaminen

77

 

Kryptovaluutat ovat nyt kovassa huudossa, ja hyvästä syystä. Ne tarjoavat uudenlaisen tavan käydä kauppaa ja säilyttää arvoa, joka on turvallinen, yksityinen ja hajautettu. Jos haluat päästä mukaan pelaamaan pelaamalla ansaitaksesi rahaa, sinun on perustettava kryptolompakko.

Tässä postauksessa käymme läpi työpöydän kryptolompakon perustamisen vaiheet. Käsittelemme myös joitakin parhaita lompakoita erityyppisille kryptovaluuttojen käyttäjille. Olitpa sitten vasta aloittelija tai kokenut ammattilainen, lue tästä lisää oman kryptolompakkosi perustamisesta!

Hanki lompakko

Ensimmäinen askel on hankkia lompakko. Lompakoita on monenlaisia, mutta tärkeintä on, että löydät sellaisen, joka sopii tarpeisiisi. Jos olet vasta aloittamassa, kannattaa harkita verkkopohjaista lompakkoa, kuten Coinbasea tai Blockchain.infoa. Nämä lompakot ovat käteviä, koska niiden avulla voit ostaa, myydä ja säilyttää kolikkojasi yhdessä paikassa. Ne ovat kuitenkin myös vähemmän turvallisia, koska ne ovat yhteydessä internetiin.

Valitse lompakko

Kun olet päättänyt, millaisen lompakon haluat, on aika valita tietty lompakko. Saatavilla on monia erilaisia lompakoita, joten käytä aikaa tutkimiseen ja etsi itsellesi sopiva lompakko. Jos etsit turvallista vaihtoehtoa, kannattaa harkita laitteistolompakkoa, kuten Trezoria tai Ledger Nano S:ää. Nämä lompakot ovat offline-tilassa ja siksi turvallisempia, mutta niiden käyttö voi olla hankalampaa.

Määritä lompakkosi

Nyt kun olet valinnut lompakon, on aika perustaa se. Tämä prosessi vaihtelee käyttämästäsi lompakosta riippuen, mutta yleensä sinun on luotava tili ja talletettava lompakkoon kolikoita. Kun kolikkosi ovat lompakossasi, voit käyttää niitä ostamiseen, myymiseen tai kaupankäyntiin valitsemallasi alustalla.

Pidä kolikkosi turvassa

Kun lompakossasi on kolikoita, on tärkeää pitää ne turvassa. Yksi tapa tehdä tämä on salata lompakkosi vahvalla salasanalla. Näin hakkereiden on vaikeampi päästä käsiksi kolikoihisi. Kannattaa myös harkita varmuuskopiointia lompakostasi, jos se katoaa tai varastetaan.

Käytä kolikkojasi

Kun olet perustanut lompakon ja lisännyt siihen kolikoita, voit alkaa käyttää niitä. Voit käyttää kolikkojasi tavaroiden ja palveluiden ostamiseen tai vaihtaa niitä pörsseissä muihin valuuttoihin. Voit myös pitää kolikkosi sijoituksena siinä toivossa, että niiden arvo nousee ajan myötä.

Lopputulos

Jos etsit turvallisempaa tapaa säilyttää kryptovaluuttasi, saattaa olla aika perustaa kryptolompakko. Lompakoita on monenlaisia, joten on tärkeää tutkia asiaa ennen valintaa. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään kryptolompakon perustamisen perusteet ja antoi sinulle ideoita siitä, mitkä lompakot voisivat sopia sinulle parhaiten.