Feng Shui -kasveilla sisustaminen ja niiden hoito

121

Feng shui on erilaisia koristeellisia piirteitä, joita kodinomistajat haluavat kasvattaa etupihallaan. Näitä pidetään onnekkaina kasveina, jotka voivat voimistaa kotisi ulkonäköä. Kiinalaisen filosofian mukaan, nämä kasvit tuovat ihmisille onnea ja vaurautta. Uskotaan, että kasvit voivat kerätä positiivista energiaa luonnosta ja tuoda onnea elämään. Kasvi edustaa usein elementtien tasapainoa.

Kasvin kasvattamiseen sopii mieluiten olohuoneen alue, jossa on riittävästi valoa ja ilmanvaihtoa. Yleinen trendi on istuttaa niitä keittiön ja pesuhuoneen alueelle kodin estetiikan lisäämiseksi. Feng shui -kasveja löytyy runsaasti erilaisia. Niitä on saatavana monenlaisissa muodoissa ja sävyissä.

Yleensä talon itä- ja kaakkoisosa on suositeltavampi kasveille, mutta kokeilu on aina sallittua, jotta näet, mikä sopii paremmin taloosi. On tärkeää ymmärtää talosi Bagua -kartta. Perinteisten kiinalaisten uskomusten mukaan tämä kasvi voidaan asettaa lähelle ovea. Yksi tärkeä asia, joka on pidettävä mielessä, kun koristelet taloa Feng Shui -kasveilla. On olemassa myös joitakin huonoja Feng Shui -kasveja, joita on hyvä välttää. Koska ne voivat säteillä taloon negatiivista energiaa.

Nämä kasvit vaativat vähemmän hoitoa ja hoivaa. Niiden kastelu joka toinen päivä riittää. Suoran auringonvalon tarpeettomuus on myös yhteinen piirre näille puille. Ilmavirta on avuksi, jotta ne voivat kasvaa omaan tahtiinsa, mutta se ei ole pakollista.