Miten ostaa koti heikoilla luottotiedoilla?

226

Monet ihmiset ovat huolissaan luottotiedoistaan, kun he suunnittelevat talon ostamista. Asuntolainanantajat välittävät kuitenkin vähemmän alhaisista luottopisteistä kuin ihmiset luulevat. Lainanantajat välittävät pikemminkin siitä, pystytkö maksamaan lainan takaisin joka kuukausi.

Tästä syystä he ovat kiinnostuneempia työllisyytesi vakaudesta ja vuosituloistasi. Itse asiassa huomattava määrä lainahakemuksia hyväksytään huonoilla luottotiedoilla. Ihmiset voivat siis ostaa asunnon myös huonoilla luottotiedoilla.

Kun luottopisteet jäävät alle lainanantajan vähimmäisvaatimusten, sitä pidetään huonona luottona. Vähimmäisvaatimukset voivat kuitenkin vaihdella lainanantajien välillä. Esimerkiksi tavanomaisissa lainoissa luottotietojen vähimmäispistemäärä on 620. Sinun on myös maksettava vähintään kolmen prosentin käsiraha tätä lainaa varten, joka on hyvä valinta niille, joilla on alhaiset luottopisteet.

FHA-lainat ovat myös toinen hyvä vaihtoehto asunnonostajalle, jolla on huonot luottotiedot. Jopa tämä laina on myös säännöksiä ostajille, joilla ei ole luottoa. Siksi sitä pidetään alkuperäisenä ”huonon luoton” asuntolainana. VA-lainat ja asunnonostajan tukiohjelma ovat joitakin muita vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua ostamaan talon huonolla luotolla.

Muista kuitenkin, että luottopisteet eivät ole pysyviä. Aina on joitakin mahdollisuuksia parantaa luottopisteitäsi. Sinun on vain harjoitettava joitakin hyviä taloudellisia käyttäytymismalleja, jotka voivat auttaa sinua tuomaan merkittävän eron luottopisteissäsi. On siis viisasta tehdä joitakin organisoituja liikkeitä, jotta voit rakentaa komean talousprofiilin, jolla on hyvät luottopisteet.