Luovia tapoja sijoittaa kiinteistöihin

666

 

Kiinteistömarkkinoille pääsee monin eri tavoin jopa pienellä rahalla. Muista kuitenkin aina, että jokaiseen sijoitusmahdollisuuteen liittyy sekä riskejä että palkkioita. Kiinteistösijoittaminen on loistava tapa kartuttaa sijoitussalkkuasi. Jo pienelläkin rahamäärällä voit sijoittaa kiinteistömarkkinoille.

Lyhytaikainen vuokraus

Se on loistava tapa sijoittaa niille, joilla on vain vähän käteistä sijoitettavaksi. Se auttaa sijoittajia myös ansaitsemaan ylimääräistä rahaa vara-asunnoilla tai asunnon lisäyksiköillä (ADU). Jos sinulla on kiinteistö, voit käyttää osan siitä vuokratarkoituksiin. Vuokraus voi olla lyhytaikaista, kuten viikon tai yön mittaista.

Pienet asuinkiinteistöt

Joidenkin pienten asuinkiinteistöjen ostaminen vuokratarkoituksiin voi myös olla hyvä alkuvaiheen sijoitus kiinteistöihin. Parin talon tai paritalon ostaminen auttaa sinua ymmärtämään, miten vuokra-asuntoja ylläpidetään. Kun olet rakentanut kiinteistösalkun, voit palkata kiinteistönhoitajan työskentelemään puolestasi.

Maalla keinottelu

Asuin- tai liikekiinteistöihin sijoittamisen lisäksi myös maan ostaminen voi olla hyvä sijoitus. Voit sijoittaa useisiin maa-alueisiin ja myydä ne eteenpäin kohtuulliseen hintaan. Maalla keinottelu on suoraviivainen ja lyhytaikainen sijoitus kiinteistöihin. Ole kuitenkin tietoinen kaikista mahdollisista hyödyistä, joita maillasi on tietyillä markkinoilla. Muuten se voi olla riskialtis sijoitus et voi ansaita voittoa tästä sijoituksesta.

Kiinteistöjen remontointi

Se on hyvä tapa sijoittaa asuntokauppaan. Sinun on ostettava asuinkiinteistö, korjattava se ja myytävä se sitä tarvitsevalle ostajalle. Tätä sijoitusta varten tarvitset riittävästi pääomaa rakennusmiehistön ylläpitämiseen. Muista aina, että kuten muitakin investointeja, sinun on ylläpidettävä kiinteistöjä. Sinun on myös vastattava muista kuluista, kuten veroista ja vakuutuksista.

Kaupalliset kiinteistöt

Liikekiinteistösijoitus ei aina tarkoita, että sinun on tehtävä valtava investointi. Voit perustaa pienen minivaraston tai haluat ehkä sijoittaa sarjaan tyhjiä varastohalleja suuressa teollisuuspuistossa. Liikekiinteistöjen arvo on yleensä korkeampi kuin asuinkiinteistöjen. Se tarjoaa myös korkeampia vuokria. Liikekiinteistöihin voi kuitenkin liittyä myös riskejä.