Paras paikka asua, jos olet Bitcoin-louhija

203

Louhinta on yksinkertaisesti kirjanpitoprosessi. Bitcoin-louhinta tarkoittaa siis tapaa lisätä transaktiotietoja lohkoketjuun digitaalisesti. Koska bitcoinin transaktiot tapahtuvat maailmanlaajuisesti ilman valtion säännöksiä, louhijoiden on tarkistettava tämän hajautetun kryptovaluutan arvo. Tästä syystä bitcoin-louhinta on tärkeää tulovirran määrittämiseksi.

Viimeaikaiset tiedot osoittavat, että suurin osa bitcoinin louhijoista sijaitsee pääasiassa New Yorkissa, Kentuckyssa, Georgiassa ja Texasissa. Näistä Texasia pidetään tällä hetkellä bitcoin-kaivostyöläisten pääasiallisena sijaintipaikkana. Tämän seurauksena Teksasin talojen kysyntä louhijoiden keskuudessa kasvaa.

Reaaliaikainen spot-hinnoittelu ja sääntelemätön sähköverkko tekevät kyseisestä alueesta houkuttelevamman louhijoille. Lisäksi Texasissa on saatavilla useita kryptoystävällisiä lainsäätäjiä. Niinpä louhijat voivat saada kaiken tarvitsemansa lakiin liittyvän tuen. Lisäksi pääsy merkittävään ylimääräiseen energiaan, kuten uusiutuviin energialähteisiin ja hukkakaasuun, on tärkein tekijä, joka houkuttelee kaivostyöläisiä muuttamaan Texasin osavaltioon.