Trumpin some-yritys on kerännyt sijoittajilta miljardi dollaria

298

Donald Trumpin uusi sosiaalisen median yritys väitti keränneensä miljardi dollaria sijoittajilta. Uusi sosiaalisen median foorumi jakoi tämän lausunnon ennen tämän yrityksen suunniteltua pörssilistautumista.

Trump Media & Technology Group aikoo lanseerata sosiaalisen median sovelluksen ensi vuonna. Sovelluksen nimi tulee olemaan ”Truth Social”, ja herra Trump on päättänyt jakaa ajatuksiaan ja mielipiteitään kyseisen sosiaalisen median kanavan kautta.

Herra Trump on edelleen estettynä joillakin suosituilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Yhdysvaltain Capitoliumiin alkuvuodesta tehdyn iskun jälkeen, kyseiset sosiaalisen median jätit päättivät kieltää alustojen käytön Trumpilta.

Herra Trump ilmoitti aiemmin tänä vuonna suunnitelmastaan perustaa Truth Social -alustan. Tuolloin hän mainitsi, että sosiaalisen median alusta sallisi keskustelun ”ilman poliittiseen ideologiaan perustuvaa syrjintää”.

Hän sanoi myös: ”1 miljardin dollarin suuruinen summa on tärkeä viesti Big Techille siitä, että sensuurin ja poliittisen syrjinnän on loputtava.” Yhdysvaltain entinen presidentti julisti: ”Taseemme laajentuessa, Trump Media & Technology Group on vahvemmassa asemassa taistellakseen Big Techin tyranniaa vastaan.”

Trump Media & Technology Group kertoi keränneensä miljardi dollaria ”moninaiselta institutionaalisten sijoittajien ryhmältä”. He eivät kuitenkaan paljastaneet varsinaista lähdettä. Lisäksi ilmoitettiin, että Trumpin uuden sosiaalisen median yrityksen arvo on nyt lähes neljä miljardia dollaria.