Katsopa tätä! Verkkotietokanta vanhempien avuksi

266

 

Brooklynissa asuva PR-konsultti Jenny Best oli kiireinen ”todella suuren ideansa” kanssa. Sillä nyt hän halusi luoda ”vauvanruokien wikipedian”, joka voi auttaa vanhempia tutustuttamaan lapsensa kiinteään ruokaan.

New Yorkin baletin entinen ballerina haluaa tehdä resurssin, jota voi käyttää ilmaiseksi. Siksi hän ei ole kiinnostunut luomaan linkitettyä sovellus- ja verkkosivustobisnestä. Nämä saattavat veloittaa käyttäjiä terveellisten vauvanruokareseptien saamisesta. Käyttäjät 180 maassa ovat ladanneet Jenny Bestin sovelluksen. Nyt hän käyttää Instagramia tavoittaakseen suuren määrän äitejä ja isiä ympäri maailmaa. Hän jakaa matkaansa muiden kanssa kolmen lapsensa ruokavalion ja maidosta vieroittamisen tiimoilta.

Jenny kertoi: ”Aluksi olin järkyttynyt [huonosta ajoituksesta]. Miten käynnistää yritys pandemian aikana? Mutta sitoutumisemme oli mielettömän suurta, koska kaikki olivat kotona puhelimissaan.” Hän lisäsi myös: ”Älä koskaan aliarvioi äitiä, jolla on puhelin epidemian aikana.

Solid Starts ei ole ainoa vanhemmuutta tukeva Instagram-tili, jota ensisynnyttäjät seuraavat. Myös Bridey Woodilla on Instagram, joka tukee äitejä. Neiti Wood kertoi: [Uutena äitinä oleminen] on aikaa, jolloin olet häkeltynyt etkä tiedä, kenelle puhua. Halusin jonkun, joka lusikoi minulle tietoa sellaisessa muodossa, että se on helppoa.