Näillä vinkeillä onnistut palkkaneuvotteluissa

233

Jos et pysty pitämään yllä vahvaa palkkaneuvottelustrategiaa, se voi maksaa sinulle tuhansia dollareita, kun aloitat työt. On siis erittäin tärkeää tietää, miten palkasta neuvotellaan työhaastattelussa. Tässä yritämme jakaa joitakin palkkaneuvotteluvinkkejä, jotta voit saada mahdollisimman hyvän tarjouksen seuraavassa työpaikassasi.

Tutki palkkauksia

Useimmat ehdokkaat ovat nyt hyvin valmistautuneita palkkaneuvotteluihin, koska heillä ei ole riittävästi tietoa. Jos haluat neuvotella itsevarmasti, sinun on tiedettävä muiden yritysten vastaavien työpaikkojen nykyiset markkinapalkkatasot. Jos haluat voittaa palkkaneuvottelujen osan haastattelussa, sinun on oltava valmis etukäteen tekemällä asianmukaista tutkimusta.

Älä koskaan kerro tarkkaa haluttua palkkaa

Kun haastattelija kysyy haluamaasi palkkaa, sinun ei pidä kertoa mitään tiettyä lukua. Se ei nimittäin auta sinua saamaan korkeampaa palkkaa. Jaa mieluummin laaja vaihteluväli, joka perustuu tutkimuksiisi.

Kysy avoimia kysymyksiä

Avoimien kysymysten esittäminen on paras taktiikka palkkaneuvotteluissa. Se on mukava tapa ymmärtää toisen osapuolen näkökulmaa. Se voi auttaa teitä molempia luomaan yhteistyökeskustelun palkasta.

Yritä kuunnella toista osapuolta

Se on ratkaisevin vinkki palkkaneuvotteluissa. Palkkaneuvotteluissa ei nimittäin ole kyse vain toisen ylipuhumisesta. On myös tärkeää ymmärtää työnantajan sävy. Yritä siis kuunnella tarkkaan, mitä he todella haluavat tarjota.