Ilmaisia CV:n luontisivustoja, joita kannattaa kokeilla

342

Ilmaiset ansioluettelosivustot ovat erittäin hyödyllisiä mahtavan CV:n luomisessa, vain muutamassa minuutissa. Jotkin ansioluettelon laatijat saattavat kuitenkin vaikuttaa ilmaisilta, mutta ne eivät anna sinun ladata juuri luotua ansioluetteloasi.

Seuraavassa muutamia ehdotuksia ansioluettelon luomista helpottavista sivustoista, jotka voivat auttaa sinua luomaan ja lataamaan ansioluettelosi ilmaiseksi.

Cultivated Culture

Tämä sivusto tarjoaa ilmaisia työkaluja, jotka voivat auttaa sinua laatimaan tehokkaita ansioluetteloita. Se auttaa sinua myös kirjoittamaan mukaansatempaavia saatekirjeitä jakamalla viimeaikaisia uraa kehittäviä kaavoja.

NovoResume

Tämä verkossa toimiva ansioluettelon rakentaja tarjoaa erinomaisia malleja. Saat myös sisällönoptimoijan, joka voi auttaa sinua kirjoittamaan ansioluettelon helposti. Valmiiksi kirjoitetut ansioluettelomallit ovat erinomainen lisä.

LiveCareer

Saat kaiken tarvitsemasi näyttävän ansioluettelon luomiseen, mukaan lukien ansioluettelomallit ja saatekirjemallit. Voit valita suosikkisi yhteensä 31 eri mallista. Voit nauttia vapaudesta luoda juuri sinun brändiisi sopiva ansioluettelo.

My Perfect Resume

Tämä verkossa toimiva ansioluettelon rakennussivusto tarjoaa ilmaisen ansioluettelon rakennusohjelmiston. Saat myös yli 30 testattua ansioluettelomallia. Sivusto tarjoaa myös ansioluettelon optimoijan, saatekirjeen rakentajan ja saatekirjemalleja. Löydät tältä sivustolta erilaisia muokkausvaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikan.

Ansioluettelomallien, rakennusohjelmiston ja käyttäjäkokemuksen perusteella, tässä muutamia käyttökelpoisia ilmaisia ansioluettelon laatimista helpottavia sivustoja.