Parhaat PS4-pelit, joita varmasti haluat pelata

315

Jos olet PS4-pelien ystävä, tässä on luettelo suosituimmista peleistä, joita saatat haluta kokeilla.

Grand Theft Auto V

Tämä peli on kolmesta erityisestä rikollisesta, jotka suunnittelevat selviytymis- ja menestymismahdollisuuksiaan. He ottavat joukon rohkeita ja vaarallisia riskejä, jotka voivat määrittää heidän elämänsä.

Red Dead Redemption 2

Tämän pelin ovat kehittäneet Grand Theft Auto V:n tekijät. Se on eeppinen tarina elämästä Amerikassa. Jos haluat nauttia moninpelikokemuksesta laajassa ja tunnelmallisessa maailmassa, tämä peli on paras valinta.

Persona 5 Royal

Tämä peli perustuu palkitun sarjan maailmankaikkeuteen. Tämä peli on täynnä uusia hahmoja, jo entuudestaan tuttuja pelihahmoja ja tarinan syvyyttä. Se sisältää myös uusia paikkoja, jotka hämmästyttävät pelin ystäviä.

The Last of Us Remastered

Tässä pelissä on korkeamman resoluution omaavat hahmomallinnukset, joissa on parannetut varjot ja valaistus. Tämä peli vie sinut matkalle mielikuvituksen maailmaan.

Horizon: Zero Dawn

Jos haluat luoda hämmästyttävän rikkaan maailman ja sitten eksyä siihen, tämä peli on sinua varten. Tässä pelissä metsästät ja otat haltuusi erilaisia mekaanisia olentoja, samalla miettien strategioita ja harkita eri vaihtoehtoja. Tämä peli on enemmän kuin pelkkää räiskintää.