Miksi meidän pitäisi palata takaisin toimistoon?

257

 

Koronavirusepidemia on muuttanut työskentely- ja elintapojamme radikaalisti. Ihmiset ovat tottuneet työskentelemään kotoa käsin. Ammatillisen kehittymisen ja toimistokulttuurin ylläpitämisen vuoksi meidän on kuitenkin ehkä palattava takaisin työpaikalle.

On totta, että joitakin töitä voi tehdä kotoa käsin. Mutta jotkut ammattimaiset työt vaativat ammattimaisen työpaikan. Monilla meistä ei ole sopivaa ympäristöä työskennellä kotoa käsin. Ammattimaiset työt vaativat jatkuvaa internetyhteyttä ja muita tarvikkeita, jotta ne tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen.

Joskus tarvitsemme esimiesten ja kollegoiden tukea. Kotona työskentely ei välttämättä tarjoa kaikkia niitä laitteita ja ammatillista tukea, joita jotkut meistä vaativat.

Etätyötä tehdessämme kohtaamme joitakin ongelmia. Mutta niin kauan kuin emme voi siirtyä fyysiseen toimistoon, meidän on noudatettava joitakin normeja. Keskinäinen luottamus ja hyvä yhteisymmärrys ovat erittäin tärkeitä etätyöympäristössä.

Nyt yritykset voivat hyödyntää erilaisia ohjelmistoja, kuten Zoomia, Skypeä ja erilaisia muita tekniikoita, kuten web-kameraa, työn edistymisen seuraamiseksi etätyöympäristössä. Yritykset voivat käyttää erilaisia verkkoalustoja arvioidakseen etätyöntekijöitä.

Etätyöskentely voi antaa sinulle mahdollisuuden pysyä lähellä perheenjäseniäsi. Se luo kuitenkin etäisyyttä työntekijöiden välille. Pysyäksesi yhteydessä voit osallistua toimistokollegoiden kanssa pidettäviin Zoom-kokouksiin, joissa voit jakaa työn edistymistä ja saada tietoa erilaisista muista käynnissä olevista projekteista.

Voit käyttää verkkoalustoja keskustellaksesi kollegojesi kanssa. Kahvittelun aikana voit neuvotella esimiehesi kanssa ajatuksista tai voit keskustella kollegoiden kanssa saadaksesi tietää heidän mielipiteensä.