Vanhentuneita neuvoja kodin ostamisesta, jotka kannattaa jättää huomioimatta

311

 

Kun suunnittelet asunnon ostamista, ystävät ja perheenjäsenet saattavat olla innokkaita antamaan kokemukseensa perustuvia neuvoja, mutta kaikki nämä neuvot eivät välttämättä toimi viime aikoina. Seuraavaksi käsittelemme muutamia vanhentuneita neuvoja, jotka sinun kannattaa jättää täysin huomioimatta.

Yksi tunnetuimmista neuvoista on ”odota kesään asti asunnon ostamisella”. Kesä on suosituin vuodenaika muuttaa. Lämpötila on lämmin ja koulu on tauolla, monet ihmiset haluavat muuttaa tällä kaudella. Niinpä neuvotaan, että ”odota kesään asti”, mikä on todellakin vanhentunut neuvo. Koska vaikka kesällä on sopivaa muuttaa, kilpailu on myös hyvin kovaa. Sinulla on vähemmän mahdollisuuksia neuvotella.

Toinen yleinen vanhentunut neuvo on ”säästä 20 prosenttia käsirahaa varten”. Itse asiassa siitä tulee yksi kultaisista standardeista asuntoa ostaessa. Mutta voit itse asiassa maksaa vähemmänkin. Muista aina, että asuntoa ostaessasi ei ole olemassa yhden koon sääntöä. Sinun on aina neuvoteltava kiinteistönvälittäjän tai rahoitusneuvojan kanssa saadaksesi lisätietoja saatavilla olevista käsirahavaihtoehdoista.

Yritä siis jättää huomiotta nämä vanhentuneet neuvot asunnon ostamisesta. Koska noudattamalla näitä neuvoja, saatat vähentää mahdollisuuksiasi käyttää unelmiesi kotia.