Kuinka etätyöskentelystä voi saada arvioinnin?

264

 

Suorituskyvyn arviointi on erittäin tärkeää työntekijän toiminnan arvioimiseksi. Etäarviointeja suoritettaessa on noudatettava joitakin menettelyjä, kuten säännöllinen päivitys työntekijältä, videoesitys, sähköpostiviestintä ja puhelinsoitto.

Työntekijöiden läpinäkyvä suoritusarviointi on erittäin hyödyllinen yritysten tavoitteiden yhdenmukaistamisessa. Suorituskykyarviointeja suorittaessasi sinun on kuitenkin noudatettava joitakin normeja.

Sinun ei pitäisi sanoa asioita, jotka voivat olla negatiivisen tulkinnan kohteena. Varmista pikemminkin, että kaikki käyvät läpi arviointiprosessin ja saavat tilaa kehittyä.

On totta, että kotona työskentely on ollut avainasemassa työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden varmistamisessa. Mutta silti fyysinen toimisto toimii korvaamattomana sosiaalisena keskuksena. Työpaikat pelaavat tärkeitä inhimillisen yhteyden ja inspiraation lähteitä. Teknologisesta kehityksestä huolimatta joitakin kriittisiä töitä ja toimintoja ei voida jatkaa toimiston ulkopuolella.