Twitter testaa uusia muutoksia

51

Twitter testaa suurempia kuvia aikajanalla. Uudet muutokset vaikuttavat siihen, miten kuvat ja videot näkyvät sen sovelluksissa. Uuden ominaisuuden odotetaan laajentavan visuaalista vaikutusta muiden sosiaalisen median alustojen tapaan.

Twitter yrittää käyttää visuaalista mediaa, joka upotetaan twiitteihin täyttämään koko matkapuhelimen näytön leveyden. Tällä hetkellä kuvat sijoitetaan käyttäjän profiilikuvan viereen. Se vie paljon vähemmän ruututilaa, mikä saattaa olla epämiellyttävää joillekin käyttäjille.

Twitter mainitsi uuden ulkoasun olevan ”enemmän loistoa”. Nyt sitä testataan iOS:llä, mutta ei Androidilla. Twitter käyttää ominaisuuden testaamiseen myös upvote- ja downvote-painikkeita. Kyseessä on yksi viimeisimmistä muutoksista, joita Twitter kokeilee testisarjassa.

Twitter on myös lanseerannut ”tippiboksi” -ominaisuuden. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat maksaa toisilleen ”hyvistä” twiiteistä. Aiemmin Twitter ilmoitti toisesta testistä, jonka avulla käyttäjät voivat poistaa seuraajia. Sitä testataan Twitterin verkkoselainversiossa.

Kokeellisten muutosten odotetaan kiihdyttävän omistautuneiden käyttäjien sisällöntuotantoa. Scrollin oston yhteydessä todettiin: ”Scrollista tulee merkityksellinen lisä tilaustyöhömme, kun rakennamme ja muokkaamme tulevaa tilauspalvelua.