Peloton Slash -lippulaiva pyörän hinta

309

 

Kuntopyörävalmistaja Peloton laskee pyörän hintaa myynnin kasvun hidastuessa. Tarkoituksena on ennen kaikkea saada ihmiset suuntaamaan takaisin kuntosalille, jotta he harrastaisivat vähemmän liikuntaa kotona.


Yhdysvaltalaisyritys päätti leikata edullisemman Bike-laitteensa hintaa noin 20 prosentilla. Muutoksen uskotaan koskevan kaikkia sen markkinoita, kuten Iso-Britanniaa, Kanadaa, Australiaa ja Saksaa.

Vuoden viimeisellä neljänneksellä yritykselle tuli takapakkia, kun tappiot laajenivat ja liikevaihdon kasvu alkoi hidastua. Yhtiö on myös joutunut kantamaan joitakin juoksupyörään liittyviä kustannuksia.

Epidemian aikana useat ihmiset ovat harrastaneet liikuntaa kotona. Niinpä Peloton-tuotteiden myynti kasvoi huimasti. Myynnin laskuvauhti on huomattava. Newyorkilaisen yrityksen mukaan tämä on toinen kerta vuoden sisällä, kun yritys laskee Bike-tuotteensa hintaa.

Peloton sanoi: ”Tiedämme, että hinta on edelleen este, ja olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota suosituinta tuotetta houkuttelevaan arkihintaan.”