Kolme ideaa menestyvän Startup-yrityksen kasvattamiseksi

475

Tänä päivänä ja aikana, erityisesti meneillä olevan pandemian vuoksi ja todennäköisesti myös sen jälkeenkin, epäonnistumisen mahdollisuus voi olla suuri. Juuri tämän surullisen tosiasian vuoksi tilanne voi olla monille hyvin masentava ja pelottava, ja useimmiten se saattaa estää aloittelevia yrittäjiä ottamasta harppausta tuntemattomaan.

Alta löydät muutamia vinkkejä yrityksen kasvattamiseen.

startup-yritys

Prosessoi – delegoi – luokittele

Halusitpa sitten käynnistää yrityksen tai kasvattaa nykyistä yritystäsi, sinun on aina pidettävä tämä mantra mielessäsi:

Yrityksesi on lapsesi. Se on projektisi, intohimosi ja unelmasi, kaikki yhdessä paketissa.

Lopullinen tavoitteesi rakentaessasi laajentumiskykyistä yritystä ei pitäisi olla esimerkiksi sähköposteihin vastaaminen tai päivittäisten prosessien ja monen muun erinäisen asian suorittaminen. Mutta miksi? Koska tällaista toimintaa pidetään ei-kestävänä kasvuna yrityksen kannalta..

Sen sijaan sinun olisi hyvä kohdistaa keskittymisesi prosessointiin, delegointiin ja skaalaukseen. Ilman prosessiohjattua ominaisuutta et voi, etkä pysty tehokkaasti delegoimaan tai laajentumaan.

Palkkaa nopeammin

Yrityksesi ensimmäiset kuukaudet ovat vain voittoon perustuva unelma.

Sinulla saatta olla vähän asiakkaita, ja lisäksi sinulla on aikaa sekä kärsivällisyyttä, ja lisäksi yleiskustannuksesi ovat melkein olemattomat.

Toimistovuokran sekä yleislaskujen, ohjelmistojen ja ajan peruskustannusten lisäksi voittomarginaalit ovat korkeita. Ja tämä on selkeä merkki siitä, että haluat palkata paljon nopeammin. Varhaiset voitot ovat kuin sireenin laulu kaukaisuudessa, joka kutsuu sinua ja samalla etäännyttää sinut edessäsi olevasta aarteesta.

Rakenna pohjasi huolellisesti, tarkenna sitä ja anna sen sitten kasvaa.

Ennakoiva markkinointi

Ykköseksi nousee ehdottomasti markkinointi. Useita vuosia sitten yritykset luottivat joko suusanalliseen markkinointiin tai sanomalehtien mainoksiin, koska ne olivat selkeästi kustannustehokkaampia kuin mainosten sijoittaminen televisioihin. Mutta Internetin myötä on sinun nyt entistä helpompi kasvattaa yritystäsi ja tehdä itsesi tunnetuksi vain muutaman napsautuksen, ja euron avuin. Sinun ei kannata keskittyä ainoastaan yrityksesi markkinointiin vaan on myös hyvä varmistaa, että laajennat sosiaalista verkostoasi. Tällä tavoin varmistat, ettet ainoastaan ole näkyvillä verkossa vaan ihmiset saavat tiedon sinusta ja yrityksestäsi myös suusanallisesti. Tämä tulee olemaan paljon nopeampi tapa saada yrityksesi markkinoitua.