Hvordan få 6-sifrede jobber?

408

Å tjene en 6-sifret lønn er en drømmesituasjon for mange mennesker. Det gir komfort for resten av livet og nok trygghet for deg selv og din familie. Men det er ikke lett å finne en jobb som kan forsikre deg om det. Her er noen av de seks figurjobbene og måtene å forfølge dem på.

Credit: theinvadingsea

Anestesilege

En anestesilege er en person som administrerer generell anestesi under enhver medisinsk prosedyre. En annen del av jobben deres er også å overvåke situasjonen til pasienten under operasjonen. Siden det er en svært krevende jobb, kan folk som jobber på sykehus som anestesilege tjene opptil 6 tall i løpet av et år.

Credit: schiffgold

Data- og informasjonsforsker

Dette er et arbeid for en vitenskapsmann som kan løse problemer ved hjelp av matematiske og logiske resonnementer med dataprogramvare. Dessuten må de lage ny programvare for å fikse det nåværende problemet. Dette er også en godt betalt jobb. For å få denne jobben må du ha en bachelor i informatikk.

Tannlege

Dette er en vanlig jobb som mange kjenner til. Tannleger er de som tar vare på munnhelsen vår og tennene våres velvære. For å bli det, må du gå på medisinsk skole og studere spesielt for tenner. Det er nødvendig å ta eksamen fra tannhelseskolen, og da må man bestå eksamen for å bli sertifisert tannlege.

Credit: investopedia

Finansdirektør

Dette er arbeid der personen er med på å håndtere andre menneskers økonomiske situasjon. For det meste må de jobbe i finansinstitusjoner, eller en organisasjon knyttet til folks økonomiske status. For å bli en av dem trenger du en bachelorgrad i finans, og deretter en MBA.