Ο Kevin Duke ήταν ένας ανύπαντρος πατέρας που έκανε τα πάντα για να φροντίσει την κόρη του, την Jada. Έκανε δουλειές του ποδαριού, και για κάθε δολάριο που έβγαζε, τα περισσότερα πήγαιναν στην αγαπημένη του κόρη.

Source: World Lifestyle

Καθώς ήταν τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά του ως μπαμπάς, δεν είναι περίεργο που ο Kevin έκανε συνέχεια γενναιόδωρες χειρονομίες. Όταν όμως αγόρασε στην κόρη του το πρώτο της αυτοκίνητο, δεν είχε ιδέα τί θα ανακάλυπτε.

Δεξαέξι χρονών

Ως μοναχοπαίδι, η Jada ήταν το καμάρι του Kevin. Ήταν σε όλα κόρη του μπαμπά. Και παρόλο που ήταν έτοιμη να κλείσει τα 16, ο Kevin εξακολουθούσε να την αντιμετωπίζει σαν μωρό. Με τα γενέθλιά της να πλησιάζουν σύντομα, ο Kevin ήξερε ότι θα έκανε αυτά τα γενέθλια αξέχαστα.

Source: World Lifestyle

Ήθελε να κάνει τα 16α γενέθλιά της αξέχαστα. Ο Kevin ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για τα γενέθλια της κόρης του. Καθώς η Jada μόλις είχε πάρει το δίπλωμά της, ο Kevin σκέφτηκε πως ένα αμάξι θα ήταν το ιδανικό δώρο.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Όμως ο Kevin δεν μπορούσε να της αγοράσει ένα καινούργιο αμάξι. Ήξερε πως η αγορά των μεταχειρισμένων είχε κάποια ρίσκα. Τα περισσότερα από αυτά τα αυτοκίνητα έχουν προβλήματα που δεν μπορείς να τα εντοπίσεις αμέσως. Έπρεπε να βεβαιωθεί πως το αυτοκίνητο βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Source: Pixabay

Τότε, ο συνάδελφος του Kevin του μίλησε για ένα αυτοκίνητο που θα ταίριαζε στην Jada. Το εν λόγω όχημα ήταν ένα ασημί Ford Fusion και σύμφωνα με τον φίλο του, ήταν σε καλή κατάσταση για μεταχειρισμένο.

Κλείνοντας τη συμφωνία

Ο Kevin αποφάσισε να ελέγξει το αυτοκίνητο στην τοπική αντιπροσωπεία. Φυσικά, έκανε ο ίδιος έναν έλεγχο για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούσαν καλά. Το αυτοκίνητο δεν ήταν τέλειο – υπήρχαν μερικά χτυπήματα και γρατζουνιές εδώ και εκεί, αλλά γενικά κινούνταν ομαλά.

Source: Pixabay

Αφού έλεγξε τα πάντα στο αμάξι, ο Kevin στάθηκε μπροστά σκεπτόμενος. Είχε καταλάβει πως ο πωλητής ανυπομονούσε να κλείσει την συμφωνία. Και δεν άργησαν να σφίξουν τα χέρια και να ολοκληρωθεί η πώληση.

Κανένας δεν ξεχνάει το πρώτο του αμάξι

Ο Kevin ήταν πολύ ενθουσιασμένος που έκανε αυτό το δώρο στην Jada. Ήξερε πόσο υπέροχο είναι να έχεις το πρώτο σου αυτοκίνητο και να το βγάλεις για μια βόλτα. Στο δρόμο για το σπίτι, συνειδητοποίησε ότι είχε ακόμα λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια της Jada. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κρύψει το αυτοκίνητο.

Source: World Lifestyle

Η Jada δεν πήγαινε ποτέ στο γκαράζ γιατί ήταν σε κακή κατάσταση. Ο Kevin μετάνιωσε αμέσως που το παραμέλησε. Θα μπορούσε πραγματικά να χρειαστεί το χώρο αυτή τη στιγμή. Ο Kevin έλεγξε το ρολόι του. Η Jada θα επέστρεφε σύντομα στο σπίτι, οπότε έπρεπε να δράσει γρήγορα.

Κρύβοντας την έκπληξη

Ο Kevin πάρκαρε το αυτοκίνητο λίγα τετράγωνα από το σπίτι τους. Αμέσως άρχισε να καθαρίζει το γκαράζ για να κάνει χώρο για το αυτοκίνητο. Άρχισε να σπρώχνει τα πράγματα και τη σαβούρα που είχε μαζέψει σε κουτιά, και έκανε αρκετό χώρο για το αυτοκίνητο.

Source: World Lifestyle

Στη συνέχεια έτρεξε πίσω στο σημείο όπου το πάρκαρε και το έκρυψε γρήγορα μέσα στο γκαράζ. Η Jada δεν θα υποψιαζόταν ποτέ τίποτα. Ο Kevin έκλεισε αμέσως το γκαράζ και ανακουφίστηκε που το αυτοκίνητο ήταν ασφαλές και κρυμμένο μέχρι να έρθει η μεγάλη μέρα.

Η μεγάλη μέρα

Τελικά, ήρθε η μεγάλη μέρα. Εκείνο το πρωί, ο Kevin ξύπνησε νωρίς για να προετοιμαστεί για τη μεγάλη μέρα της Jada. Έφτιαξε ένα φλιτζάνι καφέ και πήγε στο γκαράζ. Κάτι μύριζε περίεργα, αλλά ήταν απλώς μια ήπια μυρωδιά, οπότε δεν κάθισε να το σκεφτεί και πολύ.

Source: Pixabay

Ο Kevin τότε άνοιξε το αμάξι, τράβηξε το χειρόφρενο και έσμπρωξε προσεκτικά το αμάξι έξω από το γκαράζ. Έπειτα έκλεισε την πόρτα και του έβαλε έναν μεγάλο φιόγκο. Δεν υπήρχε περίπτωση η Jada να μην αναγνωρίσει αμέσως το δώρο της.

Δώρο γενεθλίων

Στη συνέχεια, ο Kevin επέστρεψε στο σπίτι για να ετοιμάσει ένα μοναδικό πρωινό για την Jada. Όταν την άκουσε να βγαίνει από το δωμάτιό της, έτρεξε να την καλωσορίσει στο κάτω μέρος της σκάλας με δύο τεράστια μπαλόνια και την χαιρέτησε λέγοντας χρόνια πολλά.

Source: World Lifestyle

Ο Kevin δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το γλυκό κοριτσάκι ήταν ήδη 16 ετών. Ένιωσε ένα δάκρυ στο μάτι του καθώς της έδωσε μια ζεστή αγκαλιά. Στη συνέχεια ψιθύρισε στο αυτί της ότι το δώρο της την περίμενε έξω. Η Jada έτρεξε αμέσως έξω και όπως είναι φυσικό ούρλιαξε από χαρά όταν είδε το αυτοκίνητο.

Μια κακή έκπληξη

Ο Kevin είδε το πρόσωπο της Jada να φωτίζεται καθώς έτρεξε για να ανοίξει την πόρτα.  Αλλά όσο γρήγορα μπήκε, το χαμόγελο στο πρόσωπο της Jada εξαφανίστηκε αμέσως. Ο Kevin πήγε αμέσως στο παράθυρο του οδηγού και τη ρώτησε τι συνέβαινε.

Source: World Lifestyle

Η Jada ήταν συνοφρυωμένη. «Μυρίζει», είπε. Ο Kevin έσκυψε το κεφάλι του μέσα στο αυτοκίνητο και αμέσως το έβγαλε έξω. Μύριζε αηδιαστικό. Είπε στην Jada να βγει από το αυτοκίνητο. Ο Kevin έμεινε άναυδος. Το αυτοκίνητο δεν μύριζε καθόλου όταν το αγόρασε πριν από λίγες ημέρες.

Τι έφταιγε;

Τί προκαλούσε αυτήν την κακή οσμή; Ο Kevin μπήκε πάλι στο αμάξι, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αιτία. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως η έκπληξή του καταστράφηκε έτσι. Ο Kevin έψαξε για κάτι ασυνήθιστο. Όμως όλα έδειχναν ακριβώς όπως όταν το αγόρασε.

Source: Allmake Auto Wreckers

Στη συνέχεια, ο Kevin έλεγξε κάτω από τα καθίσματα, αλλά δεν βρήκε τίποτα. Τότε συνειδητοποίησε ότι η μυρωδιά ήταν ισχυρότερη στην περιοχή του ταμπλό. Ο Kevin συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι ποτέ δεν κοίταξε μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού όταν έλεγξε το αυτοκίνητο.

Τί κρύβεται από κάτω

Ο Kevin προσπάθησε να προετοιμαστεί για αυτό προκαλούσε την τρομερή μυρωδιά όταν άνοιξε το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Η μυρωδιά αμέσως κατέκλυσε το αυτοκίνητο. Ο Kevin έκλεισε τη μύτη με το χέρι του και κοίταξε.

Source: World Lifestyle

Από τη μυρωδιά, ο Kevin περίμενε κάτι νεκρό ή εξίσου γκροτέσκο, αλλά δεν μπορούσε να βρει κάτι ασυνήθιστο. Μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, υπήρχε ένα λαστιχένιο χαλάκι που φαινόταν να κρύβει κάτι από κάτω. Το μυστήριο δεν είχε λυθεί ακόμα.

Ένα περίεργο γράμμα

Ο Kevin πήρε μια βαθιά ανάσα πριν σηκώσει το χαλάκι, προετοιμάζοντας τον εαυτό του για άλλη μια φορά. Αλλά τότε, ένα γράμμα έπεσε από το ντουλαπάκι. Ο Kevin άφησε το χαλάκι μόνο του για να πάρει το γράμμα. Γύρισε τον φάκελο και με μαύρο μελάνι, ο φάκελος έγραφε πως απευθυνόταν στον «Νέο Ιδιοκτήτη του Αυτοκινήτου».

Source: World Lifestyle

Από κάτω ήταν γραμμένες οι λέξεις “Σημαντικές πληροφορίες μέσα”. Ο Kevin ανησύχησε. Η μυρωδιά ξαφνικά ήταν το τελευταίο πράγμα που τον απασχολούσε, καθώς εκατοντάδες ερωτήσεις εμφανίστηκαν ξαφνικά στο μυαλό του. Το περιεχόμενο αυτού του φακέλου θα εξηγούσε άραγε τα πάντα; Υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να το μάθει.

Τί έλεγε το γράμμα;

Ο Kevin άνοιξε τον φάκελο. Διάβασε τις πρώτες γραμμές του κειμένου και αμέσως ένιωσε συγκίνηση. Ο Kevin ποτέ δεν σκέφτηκε ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου θα τον οδηγούσε να λάβει ένα σπαρακτικό γράμμα σαν αυτό. Τί έγραφε λοιπόν το γράμμα;

Source: World Lifestyle

Το γράμμα ξεκινούσε λέγοντας: «Στο άτομο που παίρνει αυτό το αυτοκίνητο, ήθελα απλώς να σας ενημερώσω τι ειδικό όχημα έχετε αγοράσει. Το αυτοκίνητο ανήκε στη μαμά μου. Πέθανε στις 25 Φεβρουαρίου 2015, σε πυρκαγιά στο σπίτι μαζί με την 6χρονη κόρη μου και τη θεία μου”.

Μια τραγική ιστορία

“Η τελευταία φορά που η μαμά μου οδήγησε αυτό το αυτοκίνητο ήταν την ημέρα που μας άφησε. Αυτή και η κόρη μου βγήκαν για ψώνια και κουρεύτηκαν. Αυτό το αυτοκίνητο έχει πολλές ιδιαίτερες αναμνήσεις για μένα. Αυτό το αυτοκίνητο είναι το μόνο που μου είχε απομείνει να αγγίξω.”

Source: Creepy World

Ο Kevin ανακάλυψε ότι το γράμμα είχε γραφτεί από τη Sabrina Archey. Δυστυχώς, αναγκάστηκε να πουλήσει το αυτοκίνητο λόγω ενός μπερδέματος με τα χαρτιά, γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει την ασφάλεια. Αυτό ήταν ένα δύσκολο πλήγμα για τη Sabrina.

Κάτι παραπάνω από ένα αμάξι

Εκτός από όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχε από το αυτοκίνητο, το αμέξι ήταν επίσης το μόνο αντικείμενο της μητέρας της που δεν καταστράφηκε στην τραγική πυρκαγιά. Και μπορείτε να φανταστείτε από το γράμμα το πόσα σήμαινε αυτό το αυτοκίνητο για εκείνη και την οικογένειά της.

Source: World Lifestyle

Η Sabrina έγραψε επίσης και για το πώς το αυτοκίνητο απέκτησε τα βαθουλώματα και τις γρατζουνιές του. Πρώτον, μοιράστηκε ότι το βαθούλωμα στην πίσω πλευρά του οδηγού και αυτό στην πλαϊνή πόρτα του συνοδηγού προκλήθηκαν από την κόρη της όταν μάθαινε να οδηγεί το ποδήλατό της.

Το αμάξι είχε όνομα

Το όνομα του αυτοκινήτου ήταν Sylvia. Όταν η μητέρα της Sabrina πήρε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο, η κόρη της πρότεινε να δώσουν στο αυτοκίνητο ένα όνομα. Η «Μητέρα της Σύλβιας» του Δρ Χουκ έπαιζε στο ραδιόφωνο εκείνη τη στιγμή και αποφάσισαν να το ονομάσουν Σύλβια.

Source: World Lifestyle

Τελείωσε την επιστολή με μια παράκληση. «Αν θέλετε ποτέ να πουλήσετε τη Σύλβια, παρακαλώ προσπαθήστε να με βρείτε. Μόλις πλήρωσα για 3 κηδείες, δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά να το αγοράσω τώρα, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση αν αποφασίσετε αργότερα ότι δεν είναι πλέον κατάλληλη για εσάς».

Ένα αποχαιρετιστήριο δώρο

Ο Kevin ένιωθε χάλια που αγόρασε κάτι που σήμαινε τόσα πολλά για κάποιον άλλο. Στη συνέχεια, στο τέλος του σημειώματος, η Sabrina έγραψε πως άφησε κάτι που ήλπιζε ότι ο νέος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου θα απολάμβανε.

Source: World Lifestyle

Ο Kevin και η Jada κοίταξαν ο ένας τον άλλον και τσέκαραν πάλι το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Υπήρχε και κάτι άλλο κάτω από το λαστιχένιο χαλάκι. Κρυμμένη κάτω από το χαλάκι ήταν η πηγή της κακής μυρωδιάς.

Μια απάντηση στο μυστήριο

Η Jada, που συνέχιζε να διαβάζει την επιστολή, του είπε περί τίνος επρόκειτο. Όπως έγραφε η Samantha, ήταν τα αγαπημένα σνακ της κόρης της και δεν είχε την καρδιά να τα πετάξει. Ο δύσοσμος ένοχος αποδείχθηκε ότι ήταν γιαούρτι με γεύση μπανάνα.

Source: IGA Supermarkets

Το γιαούρτι πρέπει να ράγισε από τη ζέστη του γκαράζ. Όμως αντί να θυμώσει, ο Kevin το βρήκε πολύ συγκινητικό. Μαζί με την Jada αποφάσισαν αμέσως πως έπρεπε να βοηθήσουν την Sabrina.

Ψάχνοντας τη Sabrina

Δεν ήταν δύσκολο να ψάξουν τη Sabrina Archey στο Facebook. Ο Kevin επικοινώνησε αμέσως μαζί της για να της πει ότι αγόρασε τη Sylvia για την κόρη του σε μια τοπική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Της είπε ότι είχε βρει το γράμμα και ότι ήταν πολύ συγκινημένος από αυτό.

Source: Sabrina Archey via Facebook

Η Sabrina έμεινε έκπληκτη, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη που έμαθε ότι η Sylvia ήταν σε καλά χέρια. Στη συνέχεια βρήκαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, καθώς ο Kevin ήταν πολύ περίεργος για την ιστορία της και πώς άντεξε τόσο πόνο.

Τί είχε συμβεί

Η Sabrina ήταν στη δουλειά όταν συνέβη η τραγική πυρκαγιά. Όχι μόνο έχασε τη μητέρα της, τη θεία της και τη μεγαλύτερη κόρη της, αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της απώλειάς τους, καθώς έμεινε άστεγη και να έπρεπε να πληρώσει για τρεις κηδείες.

Source: Creepy World

Η μόνη της ελπίδα ήταν το γεγονός ότι η μικρότερη κόρη της γλίτωσε αφού πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του πατέρα της. Η ασφαλιστική εταιρεία που προσπάθησε να χρηματοδοτήσει το αυτοκίνητο της μητέρας της προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά τελικά, έχασε το αυτοκίνητο.

Τόσες αναμνήσεις

Η Sabrina έγραψε το συγκινητικό γράμμα όταν κάθισε στη θέση του οδηγού για τελευταία φορά. Ρίχνοντας μια ματιά στο αυτοκίνητο, κάτι τράβηξε την προσοχή της που την έκανε να κλάψει και την ενέπνευσε να γράψει την επιστολή και να μοιραστεί την ιστορία της.

Source: World Lifestyle

Η Sabrina έτυχε να δει ένα αποτύπωμα στο ταμπλό. Ήταν ένα αποτύπωμα της αείμνηστης κόρης της. Ξαφνικά θυμήθηκε όλες τις φορές που η κόρη της καθόταν μπροστά με τα πόδια ψηλά. Καθώς οι αναμνήσεις την πλημμύρισαν, αποφάσισε να γράψει την επιστολή.

Η ανάρτηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Ο Kevin ήταν απίστευτα συγκινημένος από την ιστορία της. Την ρώτησε αν θα μπορούσε να μοιραστεί την ιστορία της στο Facebook. Ένιωθε ότι ο κόσμος έπρεπε να διαβάσει το γράμμα της και να μάθει την ιστορία της. Η Σαμπρίνα συμφώνησε απρόθυμα χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό επρόκειτο να αλλάξει τη ζωή της.

Source: World Lifestyle

Ο Kevin δημοσίευσε την επιστολή και μοιράστηκε για το περιστατικό στο διαδίκτυο σε μια δημοφιλή σελίδα κοινωνικών μέσων που ονομάζεται “Love What Matters” στο Facebook. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να γίνει viral η ανάρτηση, καθώς πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν συμπάθεια για τη Sabrina. Η Sabrina και ο Kevin δεν περίμεναν να λάβουν τόσο μεγάλη ανταπόκριση στην ανάρτηση.

Βοήθεια από αγνώστους

Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι η ιστορία είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο σε κάποιον άλλο. Η Tammi Warrington διάβασε τυχαία την ιστορία στο Facebook. Είχε δικά της παιδιά και είχε χάσει έναν γονιό. Συγκινήθηκε με τον αγώνα της Sabrina.

Source: World Lifestyle

Όταν ο Kevin δημοσίευσε την επιστολή, δεν αποκάλυψε το όνομα της Sabrina για λόγους ιδιωτικότητας. Έτσι, η Tammi δεν είχε ιδέα ποιος έγραψε το γράμμα. Αλλά είδε το όνομα του Kevin και του έστειλε ένα μήνυμα, εξηγώντας του ότι θα ήθελε να βοηθήσει την Sabrina να αποκτήσει και πάλι το πολυαγαπημένο της αυτοκίνητο.

Μια καλή πράξη

Ο Kevin ενημέρωσε την Tammi ότι είχε ήδη έρθει σε επικοινωνία με τη Σαμπρίνα. Προσπαθούσε και εκείνος να βρει έναν τρόπο να της δώσει πίσω τη Sylvia, αλλά φυσικά, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο που προοριζόταν για την Jada. Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι εύκολο πράγμα.

Source: World Lifestyle

Η Tammi και ο Kevin συνεργάστηκαν και κατάλαβαν ότι θα χρειάζονταν περίπου 12.000 δολάρια για να πάρουν αγοράσουν στην Jada ένα άλλο αμάξι. Έτσι, οι δυο τους δημιούργησαν μια διαδικτυακή εκστρατεία για να μαζέψουν χρήματα για τη Sabrina.

Η βοήθεια του κόσμου

Τις πρώτες εβδομάδες μπόρεσαν να συγκεντρώσουν μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια. Στη συνέχεια, λίγο αργότερα, αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την ιστορία της Sabrina και την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων. Πριν το καταλάβουν, μιλούσαν για αυτούς και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Source: TV Insider

Όσο για το αμερικανικό κοινό, το πρόγραμμα This Is Life Live του TLC επικοινώνησε αργότερα με την Tammi. Ήθελαν να απαθανατίσουν την φιλία μεταξύ των Dukes, της Sabrina, και της Tammi. Η τηλεοπτική εκπομπή ενδιαφερόταν να καταγράψει τα πάντα.

Μια συγκινητική στιγμή

Ο Kevin συμφώνησε να συμμετάσχει στην παράσταση μόλις οι παραγωγοί τον πλησίασαν με την πρότασή τους . Ήταν ενθουσιασμένος που το όραμά τους θα άγγιζε το κοινό. Θα ήταν σίγουρα μια σκηνή που η Αμερική δεν θα ξεχνούσε εύκολα.

Source: Shareably

Και μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής, ο κόσμος είδε τη Sabrina, την Tammi και τον Kevin. Ο κόσμος ήταν σε θέση να δει τον Kevin να παραδίδει τα κλειδιά του αυτοκινήτου πίσω στη Sabrina. Ήταν μια πολύ συναισθηματική και συγκινητική σκηνή για όλους τους παρευρισκόμενους και τους θεατές.

Όλα πήγαν καλά

Για όσους ρωτούν γιατί ο Kevin απλά δεν παρέδωσε το αυτοκίνητο, αρχικά, πρέπει να καταλάβετε ότι ο Kevin δεν κληρονόμησε ούτε δολάριο. Δούλεψε σκληρά για όλα. Δεν ήταν σε οικονομική θέση να χαρίσει ένα αυτοκίνητο.

Source: Sabrina Archey via Facebook

Σε συνέντευξή του στο CNHI News, ο Kevin δήλωσε πως «Αν μπορούσα να αντέξω οικονομικά να αντικαταστήσω το αυτοκίνητο, τότε θα της το έδινα». Ήταν ευγνώμων που η Tammi επικοινώνησε μαζί του και που μπόρεσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο.

Αποστολή εξετελέσθη

Όσο για τον Kevin και την Jada, δεν τους πείραξε που έδωσαν πίσω τη Sylvia στη Sabrina. Εξάλλου, το αυτοκίνητο σήμαινε πολλά για τη Sabrina και ήταν χαρούμενοι που είχε την ευκαιρία να το πάρει πίσω. Η Jada ήταν πολύ περήφανη για τον ρόλο που έπαιξε ο μπαμπάς της στην επανένωση της Sabrina με το αυτοκίνητό της.

Source: Newsner

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για να αγοράσει τη Sylvia η Sabrina, ο Kevin και η Jada μπόρεσαν να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του ίδιου μοντέλου. Η Jada ονόμασε το αυτοκίνητό της Sylvia 2. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα γενέθλια της έμειναν αξέχαστα.