Όλοι οι ενοικιαστές έχουν περιορισμούς και υποχρεώσεις – αυτά τα δύο είναι αναγκαία και προστατεύουν τον ιδιοκτήτη όταν νοικιάζει τα ακίνητά του. Ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για την ανακαίνιση και την συντήρηση του ακινήτου. Πρέπει επίσης να διασφαλίσει πως οι ενοικιαστές είναι ευχαριστημένοι με την κατοικία που ονομάζουν σπίτι τους έστω και προσωρινά.


Πηγή: The Primary Market

Αλλά δεν σέβονται όλοι οι ενοικιαστές την σκληρή δουλειά που έκαναν οι ιδιοκτήτες. Ο ιδιοκτήτης της σημερινής ιστορίας βρέθηκε δυστυχώς σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Αλλά αποφάσισε να μην τα παρατήσει πριν πάρει την εκδίκησή του.

Γνωρίστε τον Thomas

Ο Thomas Ravaux είναι ένας ιδιοκτήτης από τη Γαλλία που σχεδίαζε να βγάζει το εισόδημά του νοικιάζοντας τα ακίνητά του. Η ενοικίαση, όπως όλοι γνωρίζουμε, φέρνει ένα σταθερό χρηματικό ποσό μηνιαίως και αυτό είναι μια πολύ βιώσιμη πηγή εισοδήματος. Ακόμα και στην κακή σημερινή κατάσταση της οικονομίας, αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήματα ανακαινίζοντας ένα διαμέρισμα για να το νοικιάσει. Φρόντισε την κάθε λεπτομέρεια, από τα υδραυλικά μέχρι το βάψιμο των τοίχων. Άλλαξε μέχρι και τα ξύλινα πατώματα της κατοικίας. Ήθελε το διαμέρισμα να ξεχωρίζει, και να γίνει ένα καλό σπιτικό για όποιον το χρειάζεται.

Ο έξυπνος ιδιοκτήτης

Ως ιδιοκτήτης, ο Thomas ήταν πολύ έξυπνος και είχε πρακτικό μυαλό. Συνέκρινε συχνά το ακίνητό του με άλλα αντίστοιχα της αγοράς. Πριν το βγάλει στην αγορά, έκανε ανακαίνιση και σκέφτηκε την κάθε λεπτομέρεια.

Πηγή: The Primary Market

Κι ενώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν ανακαίνιση, ο Thomas ήταν διαφορετικός. Ήθελε οι ενοικιαστές του να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Και περίμενε πως θα αγαπήσουν το διαμέρισμα όσο και εκείνος.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Ο Thomas ήταν ιδιοκτήτης εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από αυτό το διαμέρισμα, που το αγόρασε και το ανακαίνισε, είχε κάνει το ίδιο και με άλλα διαμερίσματα. Γνώριζε καλά πως λειτουργούσε η βιομηχανία ενοικίασης ακινήτων.

Πηγή: The Primary Market

Όλοι οι προηγούμενοι ενοικιαστές του ήταν καλοί άνθρωποι, και άφηναν τα ακίνητα σε καλή κατάσταση. Έτσι, όταν γνώρισε τους νέους του ενοικιαστές, δεν είχε ιδέα πως θα ήταν οι ενοικιαστές από την κόλαση.

Βρίσκοντας ενοικιαστές

Ο Thomas τελικά νοίκιασε το σπίτι του σε ένα νεαρό ζευγάρι με τρία παιδιά. Έδειχναν μια απλή οικογένεια που θα απολάμβαναν το σπίτι. Φαίνονταν επίσης ως άνθρωποι που θα πρόσεχαν και σέβονταν το διαμέρισμά του.

Πηγή: Pixabay

Το πρωτόκολλο για την ενοικίαση ενός ακινήτου είναι σχετικά απλό. Οι ενοικιαστές πρέπει απλά να υπογράψουν ένα έγγραφο και μπορούν να μετακομίσουν άμεσα. Εκείνη την στιγμή, ο Thomas δεν παρατήρησε κάτι ανησυχητικό. Το ζευγάρι ήταν ευγενέστατο, και τα παιδιά έδειχναν συνετά.

Έκανε υπομονή

Όλα πήγαιναν ομαλά καλά που ήρθε η ώρα να πληρώσουν το πρώτο ενοίκιο. Ο Thomas έλεγξε τον τραπεζικό του λογαριασμό μερικές φορές εκείνη την εβδομάδα και διαπίστωσε ότι δεν έλαβε χρήματα από τους ενοίκους του. Τότε, ο Thomas αποφάσισε να το προσπεράσει και σκέφτηκε ότι απλά η οικογένεια ξέχασε το ενοίκιο.

Πηγή: Pixabay

Ωστόσο, οι εβδομάδες έγιναν μήνες και δεν είδε ούτε ένα ενοίκιο. Ο Thomas είχε αρχίσει να ανησυχεί. Όταν πέρασαν τέσσερις μήνες, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην τράπεζα για να μήπως υπήρχε κάποιο κώλυμα με τις πληρωμές.

Προσπάθειες επικοινωνίας

Ο Thomas άρχισε να νιώθει μεγάλο θυμό. Πως θα μπορούσε κάποιος να ξεχάσει να πληρώσει το ενοίκιό του; Αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο διαμέρισμα. Κανένας δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Ο Thomas κάλεσε μερικές φορές αλλά οι ενοικιαστές δεν έλεγαν να το σηκώσουν.

Πηγή: Pixabay

Ο Thomas δοκίμασε τα πάντα για να επικοινωνήσει με την οικογένεια. Δεν απάντησαν σε κανένα γράμμα, τηλεφώνημα ή μήνυμα. Είχαν περάσει δεκατέσσερις μήνες, και αποφάσισε να επισκεφθεί το διαμέρισμα αυτοπροσώπως.

Επίσκεψη στο διαμέρισμα

Κι ενώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα είχαν ήδη κάνει έξωση στους ενοικιαστές τους μετά από μερικούς μήνες, ο Thomas είχε μεγάλη υπομονή. Περίμενε πάνω από ένα έτος πριν τους επισκεφθεί ο ίδιος. Μήπως ήταν υπερβολικά καλός μαζί τους;

Πηγή: The Primary Market

Κάθε ενοικιαστής θα ήταν τυχερός να έχει κάποιον τόσο υπομονετικό όσο ο Thomas ως σπιτονοικοκύρη. Φαινόταν ότι 14 μήνες ήταν το όριο στην υπομονή του Thomas. Αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα, να μιλήσει με τους ενοίκους και να τους διώξει αν αρνηθούν να συνεργαστούν μαζί του.

Ένα σημείωμα στην πόρτα

Όταν ο σπιτονοικοκύρης έφτασε στην πόρτα του διαμερίσματος, είδε ένα χειρόγραφο σημείωμα στην πόρτα. Το σημείωμα έγραφε “Χτυπήστε αυτό το κουδούνι”. Ο Thomas ένιωσε πολύ μπερδεμένος. Γιατί δεν θα άκουγαν το χτύπημα στην πόρτα; Δεν ήταν τόσο μεγάλο διαμέρισμα.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas άρχισε να ψάχνει το κουδούνι, αλλά αυτό που είδε τον σόκαρε. Κάποιος είχε καταστρέψει το κουδούνι. Ήταν λες και κάποιος το έκανε επίτηδες. Τι ακριβώς συνέβαινε στο διαμέρισμά του;

Ενοικιαστές σε κίνδυνο

Το πειραγμένο κουδούνι ανησύχησε πολύ τον Thomas. Μήπως κάποιος προσπάθησε να εισβάλει στο διαμέρισμα; Κι αν όλο αυτόν τον καιρό οι ενοικιαστές ήταν σε κίνδυνο; Μήπως έπρεπε να καλέσει την αστυνομία πριν μπει στο διαμέρισμα;

Πηγή: Pixabay

Αλλά η περιέργεια του Thomas υπερίσχυσε. Αποφάσισε να χτυπήσει το κουδούνι. Ακούστηκε ένας τρομακτικός και δυνατός ήχος. Αν κάποιος ήταν μέσα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το ακούσει. Και πάλι όμως, κανένας δεν πήγε να ανοίξει την πόρτα.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα

Κανένας δεν απάντησε στα χτυπήματα στην πόρτα. Ούτε και στο τρομακτικό ήχο του κουδουνιού. Ο Thomas έβγαλε το συμπέρασμα πως κανένας δεν ήταν μέσα στο σπίτι. Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το έξτρα κλειδί του για να μπει στο διαμέρισμα. Τη στιγμή όμως που άνοιξε η πόρτα, ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.

Πηγή: The Primary Market

Στο σημείο αυτό, ο Thomas περίμενε πως οι ενοικιαστές είχαν φύγει οριστικά και θα έμπαινε σε ένα άδειο σπίτι. Δεν περίμενε όμως αυτό που αντίκρισε. Αυτό που είδε τον σόκαρε και πάγωσε ακίνητος μπροστά στην πόρτα.

Σωροί από σκουπίδια

Το διαμέρισμα ήταν χάλια. Έμοιαζε με σκουπιδοτενεκέ με σκουπίδια να ξεχειλίζουν από κάθε γωνία και δωμάτιο. Η φρικτή μυρωδιά ήταν απερίγραπτη. Ο Thomas δεν πίστευε στα μάτια του. Καθώς εξερευνούσε απρόθυμα το σπίτι για να δει την έκταση της ζημιάς του, παρατήρησε ότι οι ενοικιαστές είχαν σκύλο. Υπήρχε ένα λουρί και περιττώματα στο πάτωμα.

Πηγή: The Primary Market

Πως μπορούσε μία οικογένεια με τρία μικρά παιδιά να ζει έτσι; Δεν ήταν παράνομο να μεγαλώνουν τα παιδιά σε τέτοιες ανθυγιεινές και βρώμικες συνθήκες; Ο Thomas δεν μπορούσε να φανταστεί πως η γλυκιά οικογένεια που γνώρισε πριν από μήνες ζούσε σε αυτή την κατάσταση.

Η φρικτή οσμή

Ο Thomas αποφάσισε να πάει στην κουζίνα για να δει από που ερχόταν η φρικτή οσμή. Είχε τρομάξει βλέποντας το σπίτι που ήταν σαν αχούρι. Σε κάθε γωνία έβλεπες σκουπίδια και βρώμικα πιάτα.

Πηγή: The Primary Market

Στον νεροχύτη έβρισκες μέχρι και σάπια φαγητά. Ο Thomas τόλμησε να ανοίξει το ψυγείο, και μέσα βρήκε κι άλλο σάπιο φαγητό με μούχλα. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι ενοικιαστές άφησαν το σπίτι σε αυτή την κατάσταση.

Κατεστραμμένη περιουσία

Λες και δεν αρκούσαν τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα παντού, ο Thomas βρήκε ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές. Τα έπιπλα που είχε το διαμέρισμα ήταν κατεστραμμένα και σπασμένα. Υπήρχαν ζημιές μέχρι και στους τοίχους. Ανακάλυψε τεράστιες τρύπες σε κάθε δωμάτιο.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas χρειάστηκε πολύ ώρα για να συνειδητοποιήσει την καταστροφή που προκάλεσε η οικογένεια στο διαμέρισμά του. Επιπλέον, ζούσαν εκεί δωρεάν από την πρώτη μέρα. Ήταν ο ιδιοκτήτης, δεν πληρώθηκε και του καταστρέψανε και το διαμέρισμα.

Δεν υπάρχει χρόνος για μετάνοιες

Ήταν θλιβερή η κατάσταση του διαμερίσματος, που ο Thomas το ανακαίνισε μόνος του. Ωστόσο, αποφάσισε να μην παρασυρθεί από την στενοχώρια και την απογοήτευση. Αποφάσισε να διδάξει ένα μάθημα στους ενοικιαστές του.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas χρησιμοποίησε τον θυμό και τη θλίψη του για να καταστρώσει ένα σχέδιο και να δώσει ένα μάθημα στους ενοικιαστές. Έβαλε στην άκρη την απογοήτευση και τις μετάνοιές του προς το παρόν. Έπρεπε να πάρει την τέλεια εκδίκηση.

Μία λογική εκδίκηση

Φυσικά, ο Τόμας ήταν λογικός άνθρωπος. Έπρεπε να βεβαιωθεί ότι όποιο σχέδιο κι αν εκτελούσε, θα είχε το νόμο στο πλευρό του. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγάλει πολλές φωτογραφίες για να έχει αποδείξεις. Στη συνέχεια, έστειλε αυτές τις φωτογραφίες σε έναν δικηγόρο και συζήτησε τι θα μπορούσε να κάνει για την κατάσταση.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas ζήτησε επίσης από μερικούς ανθρώπους για να έχει τους απαραίτητους μάρτυρες. Έπρεπε να έχει πολλές αποδείξεις και μάρτυρες για την περίπτωση που οι ενοικιαστές αποφάσιζαν να τον διαψεύσουν.

Τι είχε συμβεί;

Ο Thomas αποφάσισε να πλησιάσει τους γείτονες για να συλλέξει πληροφορίες. Ρώτησε τους γείτονες αν παρατήρησαν πότε μετακόμισαν οι ένοικοι. Σύμφωνα με τους γείτονες, κανείς δεν μπει ή βρει από το διαμέρισμα για εβδομάδες. Αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν ακριβή ημερομηνία για το πότε το εγκατέλειψε η οικογένεια.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas αισθάνονταν θυμωμένος που οι ενοικιαστές εγκατέλειψαν έτσι το διαμέρισμα. Ειδικά αφού δεν είχαν πληρώσει ούτε ευρώ για πάνω από ένα έτος. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως του συμπεριφέρθηκαν έτσι μετά την καλοσύνη και την υπομονή του.

Η viral δημοσίευση

Ο Thomas δεν μπορούσε να πιστέψει την κατάσταση του διαμερίσματος. Είχε ξοδέψει τόσο χρήμα και χρόνο για να το ανακαινίσει. Έβγαλε μερικές φωτογραφίες του κατεστραμμένου διαμερίσματος και τις δημοσίευσε στο Facebook. Ήταν ο απόλυτος εφιάλτης για κάθε ενοικιαστή που είχε αφιερώσει τόσα στην ανακαίνιση του ακινήτου του.

Πηγή: The Primary Market

Η δημοσίευσή του έγινε viral μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Όλοι έπαθαν σοκ όταν είδαν το πριν και το μετά του διαμερίσματος. Δεν πίστευαν πως μπορούσε μια οικογένεια να ζήσει σε αυτή τη κατάσταση. Αυτό που έκαναν οι ενοικιαστές στον Ravaux ήταν απάνθρωπο.

Καμία διαπραγμάτευση

Ο Thomas γνώριζε πως ότι αυτή η κατάσταση σήμαινε πως δεν υπήρχε χώρος για διαπραγματεύσεις. Μια οικογένεια που αντέχει να ζει με αυτόν τον τρόπο και αποφεύγει να πληρώσει ενοίκιο για ένα χρόνο, δεν θα είναι μια οικογένεια με την οποία θα μπορούσε να διαπραγματευτεί. Με την κατάσταση στην οποία άφησαν το διαμέρισμα, το ζευγάρι φαινόταν πως δεν είχε ίχνος βασικής ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Πηγή: Pixabay

Κανένας δεν γνώριζε ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίον εγκατέλειψαν το διαμέρισμα σε αυτή την κατάσταση. Ο Thomas όμως ήξερε πως το ζήτημα δεν μπορούσε να λυθεί στα δικαστήρια. Γνώριζε πως ο μοναδικός τρόπος για να βρει το δίκιο του ήταν να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Καθαρίζοντας

Ο Thomas γνώριζε πως έπρεπε μόνος του να καθαρίσει το διαμέρισμα και βγάλει τα σκουπίδια έξω. Όμως το διαμέρισμα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που έπρεπε να προσλάβει ένα συνεργείο καθαρισμού.

Πηγή: The Primary Market

Όμως τους είπε να μην πετάξουν όλα τα σκουπίδια. Ήθελε απλά όλα να βγουν από το διαμέρισμα και να το καθαρίσουν. Όσο για τα πράγματα και τα σκουπίδια που άφησαν οι προηγούμενοι ενοικιαστές, είχε άλλα σχέδια.

Που πήγαν όλα τα σκουπίδια;

Πρέπει να αναρωτιέστε τι έκανε ο Thomas με όλα τα σκουπίδια που άφησε πίσω της η οικογένεια. Αποφάσισε να τα βάλει στην άκρη για να κάνει την εκδίκησή του πραγματικότητα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους άφηνε να γλιτώσουν έτσι εύκολα.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas νοίκιασε ένα φορτηγό για να μεταφέρει τα σκουπίδια και όλα τα πράγματα της οικογένειας. Όταν το διαμέρισμά του ήταν επιτέλους καθαρό και χωρίς σκουπίδια, ο ιδιοκτήτης άρχισε να σχεδιάζει την εκδίκησή του.

Ψάχνοντας τους ενοικιαστές

Ο Thomas χρειάστηκε αρκετό καιρό για να βρει τους προηγούμενους ενοικιαστές. Έπρεπε να βρει που πήγαν για να πάρει την εκδίκησή του. Σύντομα, έμαθε πως η οικογένεια μετακόμισε σε ένα σπίτι κοντά στο διαμέρισμά του. Με την νέα τους διεύθυνση στα χέρια του, ήρθε η στιγμή να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas οδήγησε μέχρι το νέο τους σπίτι ενώ το φορτηγό με τα σκουπίδια τον ακολουθούσε. Σχεδίαζε να τους κάνει μία επίσκεψη έκπληξη, για να μην τον περιμένουν οι προηγούμενοι ενοικιαστές. Ο Thomas είχε να τους κάνει μία παράδοση έκπληξη.

Μία απρόσμενη παράδοση

Όταν έφτασε στην νέα διεύθυνση των πρώην ενοικιαστών του, ο Thomas άρχισε να μαγνητοσκοπεί καθώς το φορτηγό πάρκαρε μπροστά στην πόρτα τους. Όλοι οι περαστικοί σταματούσαν για να δουν τι επρόκειτο να συμβεί.

Πηγή: The Primary Market

Οι άνθρωποι έπαθαν σοκ όταν είδαν το φορτηγό που πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην εξώπορτα και άρχισε να ξεφορτώνει όλα τα σκουπίδια. Ο Thomas δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει γεμάτος ευτυχία, καθώς συνέχιζε να μαγνητοσκοπεί τα δρώμενα.

Γλυκιά εκδίκηση

Για τον Thomas, ήταν η μόνη εκδίκηση που μπορούσε να πάρει για όλα όσα του έκαναν οι ενοικιαστές. Το ζευγάρι κατέστρεψε το διαμέρισμά του, και σκόπευε να κάνει το ίδιο. Ουσιαστικά επέστρεφε τα σκουπίδια τους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: The Primary Market

Βλέποντας όλα τα σκουπίδια στην εξώπορτα του ζευγαριού, ο Thomas ένιωθε πως επιτέλους έπαιρνε εκδίκηση. Ο Thomas ανέβασε το βίντεο στο Youtube, και αυτό αμέσως έγινε viral και έλαβε εκατομμύρια προβολές.

Μεικτές αντιδράσεις

Όλοι όσοι είδαν το βίντεο στο Youtube, εντυπωσιάστηκαν από το ευφυές σχέδιο του Thomas. Οι περισσότεροι συμφωνούσαν με αυτό που σχεδίασε και έκανε. Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων δήλωσαν πως πολύ θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο στους κακούς ενοικιαστές τους.

Πηγή: The Primary Market

Φυσικά όμως, ορισμένοι σχολίασαν λέγοντας πως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα. Ο Thomas ουσιαστικά κατέστρεψε την περιουσία κάποιου άλλου. Και αυτός που θα έπρεπε να διαχειριστεί τον χαμό θα ήταν ο νέος σπιτονοικοκύρης και όχι η οικογένεια.

Όλα ήταν σχεδιασμένα

Ο Thomas ήταν πολύ έξυπνος άντρας. Βεβαιώθηκε πως όλα ήταν σχεδιασμένα. Πριν πραγματοποιήσει το σχέδιό του, επιβεβαίωσε την νομιμότητα των πράξεων του και πως δεν θα βρει τον μπελά του. Οι νέες ιδιοκτήτες ήταν υπεύθυνοι για τα σκουπίδια και όχι ο νέος σπιτονοικοκύρης.

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas εξήγησε πως οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με το κατεστραμμένο διαμέρισμα, δεν αρκούσαν για να περιγράψουν το μέγεθος της καταστροφής που του έκαναν οι προηγούμενοι ενοικιαστές. Όλα χρειάζονταν άμεσα διορθώσεις, από τους τοίχους μέχρι το πάτωμα. Ολόκληρο το σπίτι έπρεπε επίσης να απολυμανθεί.

Χωρίς φόβο

Ο Thomas έφτασε επίσης στο σημείο να μιλήσει εκ των προτέρων με τις αρχές πριν θέσει σε λειτουργία το σχέδιό του. Όσον αφορά τα νομικά ζητήματα, ο ιδιοκτήτης δεν φοβόταν γιατί ο νόμος ήταν στο πλευρό του. Για όσους αναρωτιούνται, ο Thomas πληροφορήθηκε αργότερα ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να να καθαρίσει όλο το χάος. Η αποστολή ολοκληρώθηκε!

Πηγή: The Primary Market

Ο Thomas πίστευε πως η εκδίκηση ήταν δίκαια και αναγκαία. Πέρασε πολύ δύσκολα λόγω της έλλειψης σεβασμού, των ενοικίων που δεν έλαβε ποτέ, συν οι καταστροφές που έπρεπε να διορθώσει. Αναγκάστηκε να ξοδέψει μία μικρή περιουσία στον καθαρισμό και τις επισκευές του διαμερίσματος.

Μία έμπνευση για όλους τους ιδιοκτήτες

Ο ξεχωριστός τρόπος με τον οποίον ο Thomas δίδαξε τους ενοικιαστές από την κόλαση, ήταν πράγματι μια ιστορία που ξεχώρισε και έγινε viral. Πολλοί ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο χειροκρότησαν τις κινήσεις του και ταυτίστηκαν με τους αγώνες του. Ο Thomas ήταν τυχερός κατά κάποιον τρόπο, γιατί τουλάχιστον η οικογένεια μετακόμισε από μόνη της. Κι αυτό γιατί στην Αμερική, το να ξεφορτωθείς τους ενοίκους δεν είναι τόσο εύκολο.

Πηγή: The Primary Market

Ιδιοκτήτες ακινήτων από όλο τον κόσμο άρχισαν να μοιράζονται ιστορίες τρόμου από τους δικούς τους ενοικιαστές. Εμπνεύστηκαν από τον Thomas και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Τώρα που το διαμέρισμα καθαρίστηκε, ελπίζουμε πως ο Thomas μπόρεσε να τον νοικιάσει σε έναν καλό ενοικιαστή, και αυτήν την φορά να μην περιμένει ένα έτος πριν αρχίσει να ζητάει ενοίκιο.