Ο Μαύρος Πάνθηρας της Marvel πλέον και στο Fortnite

7681

Η Marvel αποκάλυψε πως ο σούπερ ήρωας, ο Μαύρος Πάνθηρας, πλέον θα είναι διαθέσιμος και στο Fortnite. Μπορείτε να τον αποκτήσετε μαζί με την Captain Marvel και τον Taskmaster για μόλις $24.99 ως μέρος του πακέτου Marvel Royalty and Warriors.

Η Epic είχε ρίξει το υπονοούμενο για την πολύ αναμενόμενη άφιξη του Μαύρου Πάνθηρα με την κυκλοφορία του emote με τίτλο Wakandan Salute. Το salute έχει γίνει χαρακτηριστικός χαιρετισμός ανάμεσα στα μέλη του καστ Μαύρος Πάνθηρας 2018, οι οποίοι είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν ακόμα και μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Φυσικά, κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει πως η ταινία συγκέντρωσε περίπου 1.35 δις δολάρια στο box office συμπεριλαμβανομένου και του άφταστου ποσού των 700.4 εκατομμυρίων μόνο στην Αμερική.

Για όσους είχαν την ευκαιρία να παίξουν Fortnite με θέμα την Marvel την προηγούμενη σεζόν, πολλοί θυμούνται το τεράστιο άγαλμα του Μαύρου Πάνθηρα που εμφανίστηκε στον χάρτη, ενώ οι παίχτες μπορούσαν να βρουν και την σούπερ δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, αλλά δυστυχώς όχι να αγοράσουν το θέμα του Μαύρου Πάνθηρα από το κατάστημα του παιχνιδιού. Πολλοί παίχτες πιστεύαν πως το θέμα θα κυκλοφορούσε σύντομα, αλλά η κυκλοφορία αναβλήθηκε μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman τον περασμένο Αύγουστο, του ηθοποιού που έπαιξε τον ήρωα στην μεγάλη οθόνη. Τα καλά νέα είναι πως η Marvel σχεδιάζει ήδη το sequel που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά δήλωσαν πως δεν θα παίξει άλλος ηθοποιός τον ρόλο του Boseman στην ταινία.

Η τελευταία σεζόν του παιχνιδιού εστιάζει πλέον σε μεμονωμένους κυνηγούς επικηρυγμένων που συμμετέχουν στο σύμπαν του παιχνιδιού. Κι ενώ η Epic δημιούργησε πάρα πολλούς νέους χαρακτήρες για το αγωνιστικό πάσο της σεζόν, έχετε επίσης την ευκαιρία να παίξετε ως ο Mandalorian ή και να έχετε δίπλα σας ένα φουσκωτό Baby Yoda στην κάψουλα, αφού φτάσετε το 100ο επίπεδο. Η Epic προσέθεσε πολλούς νέους χαρακτήρες, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού.