Βγάλτε χρήματα με αυτές τις δουλειές μερικής απασχόλησης, ακόμα και στον ύπνο σας

391

Δεν είναι και μεγάλο μυστικό πως ο τρόπος με τον οποίον λειτουργεί η οικονομία αυτή τη στιγμή, είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με μερικά χρόνια πίσω. Οι τυπικές δουλειές 8-9 ωρών σιγά σιγά θεωρούνται απαρχαιωμένες με την άνοδο των εξειδικευμένων freelancers που μπορούν να εκτελέσουν αρκετές διαφορετικές δουλειές με πολύ ευέλικτα ωράρια εργασίας. Αν ψάχνετε για εναλλακτικούς τρόπους για να βγάλετε χρήματα πέρα από την βασική σας δουλειά, αυτές οι εργασίες μερικής απασχόλησης θα σας βοηθήσουν να το πραγματοποιήσετε ακόμα και ενώ κοιμάστε.

Ξεκινήστε ένα Blog

Ένας από τους πολύς και σίγουρα από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα, είναι να ξεκινήσετε το δικό σας blog. Αν και, αυτό θα χρειαστεί μεγάλο μέρος της προσοχής σας, καθώς το εισόδημα που θα κερδίζετε από αυτή τη δουλειά απαιτεί μεγάλο βαθμό επένδυσης σε αυτός. Το να ξεκινήσετε ένα blog και να έχει επιτυχία για να κερδίζετε παθητικό εισόδημα, είναι ένας τρόπος να ξεκινήσετε. Αν έχετε τη διάθεση να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Crowdfunding Μετοχικού Κεφαλαίου

Αυτή η δουλειά μερικής απασχόλησης, επιτρέπει στους επενδυτές να αποκτήσουν πραγματικές ασφάλειες για τις επενδύσεις τους, που δεν είναι όπως το crowdfunding που βασίζεται στις ανταμοιβές. Το να κάνετε κάποια έρευνα για τα θετικά και τα αρνητικά του crowdfunding, μπορεί να ρίξει λίγο φως στην όλη διαδικασία και το πόσο εύκολο είναι να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Αν τυχαία, έχετε ξεκινήσει να εργάζεστε για μία startup ή είστε ο ιδιοκτήτης της, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλες εταιρείες. Επιπλέον, σας παρέχει πληροφορίες και για τις δύο πλευρές της διαδικασίας crowdfunding.

Δάνεια Peer-to-Peer

Τα δάνεια P2P δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν τα δάνεια χωρίς να περάσουν από την επίπονη διαδικασία αίτησης και έγκρισης από την τράπεζα ή από άλλους δανειστές του κατεστημένου. Υπάρχουν πάρα πολλές πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ωστόσο δύο είναι που χρησιμοποιούνται πιο ευρέως – τα Lending Club και Prosper.  Ωστόσο, τα επιτόκια στις πλατφόρμες αυτές είναι γενικά υψηλότερα. Το 2016, το  Lending Club είχε μέσο επιτόκιο ύψους 12% και συγκέντρωσε περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τις πληρωμές επιτοκίων.

Όποια κι αν είναι η οικονομική σας κατάσταση, είναι πάντα σημαντικό να ψάχνετε για εναλλακτικούς τρόπους για να καλυτερέψετε τα οικονομικά σας. Η στρατηγική αυτή βοηθάει ιδιαίτερα, ειδικά σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτός που διανύουμε.