Η Philips Hue κυκλοφορεί την πολυαναμενόμενη Μονάδα Διακόπτη Φώτων και ακόμα περισσότερα

422

Η Signify παρουσίασε μόλις τρία νέα προϊόντα Philips Hue products. Μία εντοιχισμένη μονάδα για υπάρχοντες διακόπτες φωτός, ένα μπάρα φωτός εξωτερικού χώρου και ένα εκλεπτυσμένο dimmer φωτός.

Η Μονάδα Διακόπτη Φωτός Philips Hue είναι η λύση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των έξυπνων φωτών Hue. Φανταστείτε το εξής, να εγκαταστήσετε έναν έξυπνο λαμπτήρα Hue σε μία λάμπα ή μία εγκατάσταση φωτισμού, και παθαίνετε πλάκα με την δυνατότητα που έχετε να ελέγχετε το φως από το κινητό σας, μέχρι κάποιος άλλον να κόψει την παροχή ρεύματος στον λαμπτήρα, πράγμα που καθιστά τον έξυπνο λαμπτήρα σας εντελώς άχρηστο. Αυτό που κάνει η Μονάδα Διακόπτη Φωτός είναι πως αξιοποιεί προηγμένη τεχνολογία και κάνει τον διακόπτη φωτός “έξυπνο”. Η   Signify έχει δηλώσει πως η μπαταρία θα διαρκεί μέχρι και πέντε χρόνια. Ωστόσο, το άσχημο νέο είναι πως οι κανονικές λάμπες δεν θα μπορούν να δουλεύουν με αυτήν την συσκευή, καθώς μπορεί να ελέγχει μόνο τα έξυπνα φώτα Hue. Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο εγκατάστασης στο Hueblog αν ενδιαφέρεστε να αντικαταστήσετε τους διακόπτες φωτός στο σπίτι σας.

Το Philips Hue Amarant είναι μία μπάρα φωτός την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε σε εξωτερικό χώρο και προσφέρει πολύχρωμο φωτισμό. Έχει περίπου 31 ίντσες μήκος και η μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει είναι τα 1,400 λούμεν. Όμως, η συσκευή αυτή χρειάζεται μία μονάχα παροχής ρεύματος Hue, την οποία πρέπει να αγοράσετε χωριστά. Είναι διαθέσιμη προς αγορά στην Ευρώπη, αλλά δεν θα την βρείτε την Βόρεια Αμερική πριν τον Μάρτιο.

Και το τελευταίο προϊόν είναι ο μαγνητικός διακόπτης dimmer φώτων Philips Hue, με ένα αποσπώμενο plat τοίχου, το οποίο θα επιστρέψει στην οικογένεια και τους φίλους σας να ελέγχουν τα φώτα Hue σας χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή. Αντίθετα με την εντοιχισμένη μονάδα, το dimmer είναι ένας διακόπτης τοίχου, ο οποίος στερεώνεται στον τοίχο με μία ταινία. Οι πελάτες στην Ευρώπη θα απολαμβάνουν μια αρκετά πιο μειωμένη τιμή σε σχέση με την αρχική. Η συσκευή αυτή θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη στις 26 Ιανουαρίου, και θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 23 Φεβρουαρίου.