Nogle af de mest besynderlige kæledyr, du overhovedet kan eje

177

Snegle

Snegle er vidunderlige kæledyr med lav vedligeholdelse for alle, der leder efter noget meget anderledes. Man kan eje de fleste slags snegle med undtagelse af den afrikanske kæmpelandsnegl, som betragtes som en invasiv art i USA. Snegle er føjelige, nysgerrige væsener, der hurtigt finder vej til folks hjerter.

De bider ikke og får ikke vredesudbrud. De er helt tilfredse med at gumle på planter i hyggelige akvarier. Snegle skal håndteres forsigtigt for at undgå utilsigtede (nogle gange uoprettelige) skader på kroppen. Tag dem aldrig op i skallen. Lad i stedet sneglene klatre op på din hånd eller andre overflader.

[nextpage title=”TrendsCatchers”]

Kejserskorpion

Skorpioner er atypiske kæledyr, som ejere ikke selv må håndtere. De fleste skorpionarter som kæledyr er ikke direkte farlige. Hvis du er interesseret, men forståeligt nok nervøs, så start med kejserskorpionen. På trods af det skræmmende navn er det den mest føjelige af alle skorpioner. De bliver ikke aggressive, medmindre de bliver truet, og deres stik føles kun som et bistik.

Kejserskorpioner er nemme at holde og er renlige, hvilket gør dem ideelle for kæledyrsejere. Det er lovligt at holde dem de fleste steder. Skorpionejere skal sørge for ordentlig pleje, mad og levevilkår.