Landmand tager tyr med på auktion – da auktionarius ser den, ringer han til politiet

158

Anholdelse

Politiet eskorterede Jason over til en af patruljevognene og låste ham inde i bilen. Mens han så på hele scenariet udenfor, bemærkede han, at auktionarius var i nærheden og talte med en politibetjent og en mand, han ikke genkendte. Det var der, Jason begyndte at spekulere på, om der måske foregik noget andet!! Mens Jason så på, dukkede en kvinde op sammen med en tyr. Han genkendte straks dyret som hans egen på grund af dets usædvanlige størrelse.

Det var der, det gik op for Jason, at han var blevet taget på fersk gerning. Til sidst havde Jessie konkluderet, at Jason avlede forskellige typer af tyre for at gøre dem så store – og selvfølgelig var det ulovligt. Det var en form for dyremishandling, fordi dyrerne blev for store til at kunne klare deres egen vægt. Politiet tog Jason med til stationen, og den gigantiske tyr blev bragt til et lokalt fristed for reddede dyr, hvor den kunne leve i trygge omgivelser.
*Denne historie er et fiktivt værk, der er skabt til underholdning. Karakterer og begivenheder er et produkt af forfatterens fantasi. De viste billeder er kun brugt til illustration.