Karriereplaner i Human Resource Sektor

199

HR er nu en af de mest lukrative jobmuligheder, som en person kan søge. Mange mennesker overvejer at arbejde i HR-afdelingen i en virksomhed eller et firma. Da det er en forholdsvis ny stillingsbetegnelse, kender ikke ret mange mennesker karrieremulighederne for det. Her er nogle af karrierevejene for HR-majorer.

HR-assistent

Dette er et job på indgangsniveau for HR-uddannede. Nyuddannede kommer ind i et job til denne stilling og stiger opad ranglisten efter forfremmelser. Erhvervserfaring spiller også en vigtig rolle. Hvis du blot afslutter en bacheloruddannelse fra et universitet, kan du ansøge om denne stilling.

HR-koordinator

Denne stilling er også kendt som rekrutteringsansvarlig. Ud fra navnet kan man forstå, at folk i denne stilling rekrutterer og beskæftiger sig med nye arbejdstagere i hele virksomheden. Fra lønningsstøtte yder de administrativ hjælp på arbejdspladsen.

HR-specialist

En HR-specialist er en person, der har en specialisering inden for emnet. I jobsektoren fungerer de som den vigtigste HR-person – afhængigt af situationen. Du skal kunne udføre jobkrav inden for dette område.

HR-chef

Dette er stillingen for en person, der skal kunne se den overordnede situation på hele arbejdspladsen. De fleste af alle virksomheder har denne stilling for at forbedre arbejdspladsen som helhed.