Fremtiden for AI: Er det godt eller skidt?

139

AI (kunstig intelligens) er fremtiden. Folk over hele verden taler om det på grund af dens imponerende arbejde. Mange eksperter mener, at AI kommer til at ændre fremtiden. På den anden side tænker nogle andre mennesker det samme, men bare i en negativ retning. Her er nogle positive ting, der kan ske i fremtiden.

Jobsektorer

Jobsektorer rundt om i verden vil ændre sig dramatisk. Der vil være AI til at udføre så mange opgaver, som er kedelige og tidskrævende for alle velfungerende mennesker. Dette ville spare så meget tid for virksomhederne, og de kan bruge tiden på noget produktivt.

Effektivitet

Folk ville have nok af tid til at se på andre muligheder, der ville kunne gøre dem mere effektive. Da AI kan klare det grundlæggende fejlfrit, skal menneskene bag computeren kunne klare hastighed og være mere effektive.

Sikkerhed

Da det meste af det grundlæggende arbejde vil blive udført af AI, vil der ikke være noget problem med sikkerheden. Jo, der er en risiko for, at globale hackere vil holde sig opdateret og klar. Men virksomheder og andre institutioner vil også være mere seriøse med hensyn til dette problem.

Produktivitet

Der er mange jobfunktioner, der tager mange timer at udføre, men som ikke har nogen egentlig værdi. Disse arbejdsfunktioner kunne sagtens udføres af AI. Og personen bag skrivebordet ville få tid nok til at tænke mere produktivt på noget vigtigere.