De kiggede på hinanden fra hver sin side af bordet, før deres øjne langsomt gled hen på DNA-resultaterne. De kæmpede for at se ud over tårerne i deres øjne, mens begge pigers hjerter bankede hårdt i kroppen.

De unge kvinder gjorde deres bedste for at bevare roen. Alt, hvad de havde kæmpet med, havde ført til dette øjeblik. De var ved at åbne kuverten, da den ene af dem sagde: “Hvis resultatet er positivt, ville det så være forkert at blive sammen?”

Det kom som et chok
Kristy og Aisling fra New York havde allerede været kærester i to år, før alt det, de havde opbygget sammen, styrtede til jorden. Alt i deres liv havde været perfekt, lige fra deres professionelle og akademiske liv til deres daglige aktiviteter.

Det hele startede, som en spøg, fra en tilfældig kommentar på en af deres fælles sociale medier. Den enkelte kommentar var begyndelsen til deres tårevædede opdagelse.

Hvordan det begyndte
Kristy og Aisling fra New York mødte hinanden ved deres sidste år på college. Deres første møde var rent tilfældigt, da de kom fra helt forskellige akademiske og sociale baggrunde.

For det første studerede Kristy kunsthistorie, mens Aisling havde valgt ingeniørvidenskab. Ikke desto mindre ville de to støde ind i hinanden, hvilket resulterede i de lykkeligste fireogtyve måneder af deres liv.

Tak til deres skoler
Kristy og Aislings første date var bestemt ikke en almindelig date. Man kunne endda kalde det skæbne, fordi chancen var så utrolig, da det ikke engang skyldtes deres egne beslutninger.

Disse kvinder gik på forskellige skoler, men alligevel mødtes de takket være deres skolebestyrelser. Deres skoler havde lavet en aftale, og de var derfor gået sammen om at drive en velgørenhedsorganisation for et lokalt børnehjem.

Den velgørenhed, der forenede dem
Formålet med arrangementet var at sprede positive ord om børnehjem og adoption og samtidig gøre noget godt for deres lokalsamfund. For at gennemføre dette havde skolerne brug for nogle elever til at deltage, og da der ikke var mange, der meldte sig frivilligt, måtte lærerne selv udvælge nogle af dem.

Blandt de elever, der blev udvalgt til at deltage i arrangementet, var Kristy og Aisling. Det, der startede med en harmløs kompliment fra Kristy, skulle udvikle sig til et smukt forhold. Uden at de vidste det, ville en storm konstant brygge i deres paradisiske kærlighedssuppe.

Spænding
Begge kvinder var villige til at deltage. De havde måske ikke meldt sig frivilligt, men de fik begge en god fornemmelse af at kunne hjælpe de kære børn, og samtidig kunne de give dem lidt selskab. De havde heller ikke særligt travlt den samme dag, så de tog begge ja-hatten på.

De havde ingen forventninger til, hvordan mødet skulle foregå, men da de så hinanden for første gang, besluttede de sig for efterfølgende at tale med hinanden, og kort efter blev sommerfuglene i maven vækket. Det var dermed begyndelsen på et fantastisk forhold.

Forskellige baggrunde
Dette første møde fandt sted i deres sidste år på college, men det var stort set også det eneste, de havde til fælles. Deres møde var så tilfældigt, da de kom fra helt forskellige akademiske og sociale baggrunde.

For det første læste Kristy kunsthistorie, mens Aisling havde havde valgt en uddannelse med fokus på ingeniørvidenskab. Alligevel klikkede de sammen med det samme. Det var virkelig et bevis på, at skæbnen findes!

Lykkelige sammen
Derefter blev de hurtigt et par i et forhold, der dengang havde varet i 2 år. Kristy og Aisling var stadig sammen, og deres kærlighed til hinanden var stærkere end nogensinde.

De to ville træffe en beslutning der, selvom den var harmløs og ret sød på det tidspunkt, ville ændre deres liv for altid. Det ville gøre dem oprørte og sætte spørgsmålstegn ved gyldigheden af de følelser, de havde for hinanden.

Skæbnen slog til
Den dag, hvor alting ændrede sig for Kristy og Aisling, var lige så typisk som enhver anden dag. De havde besluttet at oprette en fælles Instagram-konto af deres lille familie, da de havde adopteret den sødeste schæferhund sammen.

De begyndte at lægge billeder af begge unge kvinder sammen med deres nye hundeven på de sociale medier, i håb om at udødeliggøre disse minder for evigt. Selv om deres grund var uskyldig, modtog de en uventet kommentar, som skulle ændre deres forhold for altid.

Flere kommentarer
Den kommentar, der startede den nedadgående spiral, var kort. Den sagde blot: “I to ser identiske ud.” Kristy smilede af det, for det var lidt sjovt, og hun kunne bestemt ikke se så mange fysiske ligheder.

Så begyndte der at indrulle flere kommentarer, sandsynligvis inspireret af den første. “I ligner jo hinanden på en prik,” kommenterede en. “Tag en dna-test. Vi er bekymrede for jer to,” skrev en anden. Det var der, hvor frygten begyndte at sætte ind.

Ny afgørelse
Kristy delte kommentarerne med Aisling, som også grinede, da hun læste dem første gang. Efter et kort øjeblik blev hun dog tavs, da hun begyndte at analysere deres udseende og lægge mærke til deres ligheder.

Dette førte til, at så begyndte de at tale om alting og gravede i de mørkeste dele af deres familiehistorie, som de ellers hidtil havde undgået. Deres opdagelser skulle vise sig at være så chokerende, at de besluttede sig for at tage en DNA-test.

Ligheder
De begyndte at gennemgå alle de ligheder, de havde. Næsen, læberne og øjenbrynene var blot nogle få ting, som de syntes lignede hinanden, og de kunne derfor pege som potentielle tegn på, at de kunne være i familie.

De to kvinder ringede straks til hver deres mødre for at få bekræftet, at de historier, de plejede at høre om deres barndom, også var det, der var sket. De fandt ud af, at deres mødre havde haft et seriøst forhold med den samme mand det indeværende år. Deres maver krympede sig sammen, da de indså, at de rent faktisk kunne være halvsøstre.

Var de slægtninge?
Kristy og Aisling blev mere og mere nervøse for hver dag, der gik, så til sidst måtte de træffe en beslutning om, hvad de skulle gøre ved det. Det tog dog ikke lang tid for dem at beslutte sig for en fælles løsning. De ville tage en DNA-test så hurtigt som muligt.

I den periode, hvor de havde gennemgået lighederne og planlagde deres næste skridt i forbindelse med DNA-testen, skete der yderligere et par ting, som skulle medvirke til at øge deres usikkehed. Deres opslag på de sociale medier blev bare større og større for hver time, der gik.

Var de slægtninge?
“At være i familie kan forklare, hvorfor I to ligner søstre,” skrev en bruger. “Alt er identisk, lige fra formen på jeres øjne, læber og endda jeres hager,” noterede en anden sig.

“Jeg har for nylig set nogle af jeres billeder og videoer, og jeg synes, at I bør lave tests med det samme,” skrev en anden bruger. Hvad ville de to piger gøre, hvis testen kom tilbage og var positiv?

Venten på resultatet
Da Kristy og Aisling først havde taget DNA-prøven, gik det hurtigt på laboratoriet, men det føltes som det stik modsatte for parret, da de ikke kunne vente på resultatet. Efter at de havde afleveret prøverne, tog de bare hjem.

Tiden derhjemme var sløret for både Kristy og Aisling, alt imens de ventede på deres resultater via fysisk post. “Vi kunne have gjort det via e-mail,” sagde Aisling. “Vi frygtede, hvad disse prøver ville fortælle os. Vi ønskede jo ikke, at forholdet skulle ende.”

Sandhedens øjeblik
Sagen med det fysiske brev er, at det i sidste ende ville være umuligt at ignorere, uanset hvor meget de ønskede at holde fast i deres forhold, som de begge var så glade for. De var mest lykkelige sammen.

Uanset hvor længe de håbede på, at brevet aldrig ville komme og forsinke det uundgåelige, nåede resultatet alligevel frem til deres hoveddør. Når det først var sket, havde de et valg. De gik hen til spisebordet og satte sig på hver sin side, klar til at se deres fælles mareridt i øjnene.

Resultat
Kristy rakte hånden frem og kyssede Aislings pande. Før de åbnede kuverten og afslørede resultatet, spurgte Aisling: “Hvis resultatet er positiv, ville det så være forkert at holde sammen?”

Kristy smilede og klemte sin partners hænder, inden de begge flåede kuvertens segl op. De trak papiret med test resultaterne ud, og Kristy græd, da hver eneste muskel i hendes krop spændte sig.

De kunne ikke tro det
“Vi er ikke i familie,” stammede Aisling vantro. Hun kiggede en ekstra gang og holdt brevet tættere på øjnene, mens hun kneb sig selv i armen, for at sikre sig at hun ikke overså noget. Kunne det virkelig være sandt?

Svaret stod klart for hendes øjne. Hun og hendes livs kærlighed var ikke på nogen måde i familie på trods af, at deres mødre havde haft et forhold til den samme mand for nogle årtier siden.

DNA-resultater på Instagram
“Vi åbner en flaske bobler for at fejre det !” delte Aisling på sine konti på de sociale medier. De lagde også udvalgte dele af DNA-resultaterne op på Instagram, og de opdaterede også deres voksende gruppe af følgere om deres situation.

Selv om sandheden nu var en kendsgerning, og der ikke længere var nogen tvivl, så hang det store spørgsmål stadig over deres hoveder. Denne gang spurgte de deres følgere om deres mening. Hvis de var i familie, ville det så have været forkert at blive sammen?”

Stor gråzone
De spurgte deres tilhængere: Hvis de havde været i familie, ville det have været forkert at blive sammen. Svarene varierede fra et simpelt ja og nej til mere komplekse svar, der bragte moral og genetik ind i billedet.

Det var en gråzone, der ikke kun var sort eller hvid, men heldigvis behøvede de ikke at bekymre sig om at komme ud i det dilemma. De havde ikke længere grund til at tvivle på fremtiden for deres forhold.