Typer af forretningsidéer i forbindelse med kæledyr

302

Sektoren for kæledyrspleje er vokset betydeligt i de seneste år, da flere mennesker anskaffer sig hunde og ønsker at give deres pelsede venner den bedst mulige pleje. At starte en virksomhed inden for kæledyrspleje kan være en fantastisk måde at omsætte din passion for dyr til en succesfuld karriere.

Plejetjenester for kæledyr

Badning, kæmning og klipning af kæledyrs pels for at holde dem rene og sunde er alle en del af kæledyrsforplejningstjenester. Pet grooming-butikker kan tilbyde andre behandlinger som f.eks. negleklipning, ørevask og tandbørstning.

Gåture med hund

Mange kæledyrsejere lever et hektisk liv og har måske slet ikke tid til at gå tur med deres hunde. Hundeluftningstjenester omfatter regelmæssige gåture med hundene samt motion og socialisering af dyrene.

Dyrepasningscenter

Dyrepasning er at give kæledyr et sikkert og overvåget miljø til kæledyr, mens deres ejere er på arbejde eller på ferie. Dette kan omfatte ting som sjov leg, motion og socialisering med andre dyr.

Træning af kæledyr

Træningstjenester for kæledyr omfatter grundlæggende lydighedstræning og adfærdsændringer for kæledyr. Dyretrænere kan specialisere sig inden for områder som f.eks. agilitytræning, træning af servicehunde og ændring af adfærdsproblemer hos kæledyr.