Grundlæggende forretningsmæssige trin for universitetsstuderende

289

En smart strategi til at investere i din fremtid er at starte en virksomhed, mens du stadig går på universitetet. Du har allerede meget, der taler til din fordel: Sammenlignet med nyuddannede har universitetsstuderende typisk mere fritid og adgang til et væld af ressourcer på campus, og de er konstant omgivet af andre geniale, kreative hjerner. Dette er den ideelle ramme til at starte din egen virksomhed.

Udarbejd en forretningsplan

Betragt din forretningsplan som en køreplan, der forklarer formålet med din virksomhed, hvordan den skal nå sine mål, og hvem den vil betjene. En forretningsplan tjener som en køreplan for din virksomhed og er afgørende, hvis du vil sikre dig investorfinansiering.

Overvej dropshipping

Med dropshipping kan du sælge ting til kunder uden nogensinde at foretage et indledende køb eller holde styr på lagerbeholdningerne. For personer, der er dygtige til design og markedsføring, er dette en fantastisk idé. Hvordan du kuraterer, sælger og placerer produkterne er mere afgørende end selve produkterne.

Bestem, hvem din målgruppe/-marked er

Du skal vælge din målgruppe/-marked på dette tidspunkt. Dette er den demografiske gruppe, der er mest tilbøjelig til at købe fra eller abonnere på din virksomhed. Dette kan gøres gennem konkurrentanalyse, markedsføringsundersøgelser og forskning i nøgleord og søgeord.