Strategier til at maksimere efterårssæsonen for din egen lille virksomhed

265

Dit primære mål, når du opstarter en ny virksomhed, er at opbygge dit brand og begynde at ekspandere. Desværre tager denne proces tid. Vækst er en kontinuerlig proces, der kræver flid, udholdenhed og engagement. Der findes ingen specifik procedure eller metode til at overgå andre virksomheder på markedet, eller til at finde de vise sten til hurtig succes.

Find muligheder for, at kunder kan købe dine produkter som “gaver”
Selvfølgelig er det, at uddele gavekort, den enkleste metode til at opnå dette. Selv hvis du giver noget, som de fleste mennesker ikke ville betragte som en gave – f.eks. en advokatbistand, der giver en “ejendomsplanlægningspakke”. Det er muligt, at dit kassesystem allerede har en funktion, der gør det muligt for dig at sælge gavekort.

Begynd at forberede dig på feriesalg

Det er på tide at komme tilbage til arbejdet, hvis julesæsonen er afgørende for din virksomheds succes. Gå ud og få ordrer, hvis du sælger til købmænd. Begynd at forberede dine juleindkøb og merchandising, hvis du sælger til forbrugere. Kom i gang med din markedsføring, hvis du tilbyder en tjenesteydelse, som der er stor efterspørgsel på efter julen.

Hold styr på dine sælgere
Dine leverandører og sælgere har også ret travlt i efteråret, så det handler ikke kun om dig. For at sikre, at dit lager og dine råmaterialer er tilgængelige, når du har brug for dem, skal du sørge for rutinemæssigt at interagere med dine leverandører. For at de kan opfylde dine anmodninger, skal du sørge for at betale deres regninger til tiden.