Instagram og deres suspendering af mange konti

330

Instagram blev lukket ned den 31. oktober. Dette var chokerende for mange mennesker, da deres vigtigste måde at kommunikere med omverden på nu netop er Instagram. Det virkelige chok kom dog først senere, da mange fandt ud af, at deres konto var blevet suspenderet uden nogen grund.
Hvad skete der?

Den 01. november blev problemet løst. Folk fik deres konti tilbage. Da folk spurgte om årsagen til dette rod, havde Instagrams myndighed intet klart svar. Efter at problemet blev løst, fik mange mennesker dog ikke deres konti tilbage, og det skabte bestemt ikke glade mennesker for denne hændelse.

Om Meta

Meta udtalte, at de godt var klar over hændelsen med de mange mennesker, der mistede deres Instagram-konti uden nogen form for advarsel eller årsagsbegrundelse. Virksomheden arbejdede hårdt for at løse problemet, så folk efterfølgende kunne komme tilbage til deres mistede konti.

Brugernes reaktion

Som forventet blev folk fortvivlede og rasende. I den seneste periode havde Instagram haft utrolig mange problemer efter opdateringen. Mange erhvervskonti var blevet begrænsede, og det hæmmede deres forretningspolitikker. Efter den 1. november delte folk, som ikke fik reetablerede deres konti, deres historier via Twitter og på andre sociale medier.