Tegn, der bør kontrolleres, før du ansætter et regnskabsoutsourcingfirma

255

Outsourcing er nu blevet det nye sorte, altså det smarteste af det smarte. Virksomhederne ansætter outsourcing-tjenester efter egne behov og gør større fremskridt vedrørende deres arbejde. Regnskabsfirmaer er særligt nyttige i denne henseende. Der er dog nogle tegn, som du bør overveje, før du udpeger og ansætter dem.

Korrekt registrering af klientgennemgang

Outsourcingfirmaets troværdighed vil blive sikret af klientens gennemgang. Dette er en væsentlig del af enhver virksomhed. Hvis regnskabsoutsourcingfirmaet dog ikke har mange gode anmeldelser fra eksisterende/tidligere kunder henvendt til nye potentielle kunder, er dette et klart rødt flag. Det betyder, at de ikke har den rette effektivitet i deres daglige arbejde og derfor har dårlige anmeldelser af samme grund.

At have tilstrækkelig software og indstilling

At have passende software til at løse nye opgaver gør arbejdet lettere og mere smidigt. Hvis et outsourcingregnskabsfirma har ordentlig software til at drive sin virksomhed, er det en god ting for kunden. De vil få hurtige og præcise arbejdsresultater. Hvis virksomheden ikke har tilstrækkelige ordninger, kan dette blive en kedelig og langsommelig proces.

At være alsidig på alle fagområder

Hvis virksomheden hævder, at den kan klare alle aspekter af regnskabsrelateret arbejde, er det måske ikke den perfekte virksomhed til netop dit arbejde. Det er umuligt at være perfekt i alle retninger inden for enhver disciplin. Hvis de ansætter fagfolk til alle områder, betyder det, at de ikke lægger vægt på én bestemt ting. Dette kan tyde på, at der ikke er et eneste område, hvori firmaet har specialiseret sig, og det resulterer ofte i ineffektive og slidsomme resultater.