Mor deltager i søns bryllup og opdager, at bruden er hendes datter

259

Et bryllup er på vej

Martha, som boede i Fargo, North Carolina, var altid glad for at høre nyt fra sin søn. Hun glædede sig til hans kommende bryllup. Hun havde ikke set Mark, siden han flyttede til New York for fire år siden, da han søgte efter at få bedre jobmuligheder. Han havde konstant travlt, så hun vidste godt, at han ikke ville have tid til at aflægge hende et besøg. En mor vil altid forstå, hvad hendes barn går igennem, så børnene kan udvikle sig og trives inden for deres valgte område.

Hun havde ingen anelse om, hvordan hendes svigerdatter ville se ud, opføre sig, eller hvordan hun havde det med hende, da hun jo ikke vidste, hvad der foregik i hendes søns datingliv. I sidste ende blev hendes begejstring og lykke kronet af visheden om, at hendes søn havde fundet sit livs kærlighed, og at han havde valgt at tilbringe resten af sit liv med hende.

Alt løser sig i sidste ende

Holly har ingen erindring om sin biologiske far. Martha rettede sig op, og informerede Holly om, at faderen var død et par år forinden, men at han havde været en helt vidunderlig mand. Holly følte sig både trist og lettet over, at hun havde opdaget sandheden om sin rigtige mor og sine biologiske rødder, før det var for sent. Det var en lykkelig afslutning for hende, da hun nu har fået en mand og en mor mere!Plus en biologisk – og svigermor i én og samme person!

Det må have overrasket alle og har fremkaldt stærke følelser i alle aspekter. Nu, hvor de har fået sandheden at vide, har de alle tilpasset sig de nye omstændigheder. Selv om Martha måske ikke har været der i de sidste to årtier, havde Holly en bonusfamilie, som elskede og nærede hende følelsesmæssigt, mens hun voksede op til den unge kvinde, hun er i dag.