Mor deltager i søns bryllup og opdager, at bruden er hendes datter

154

Hun bød hende velkommen i familien ved at tage hendes hænder i sine. Det var der, hun først bemærkede det. Hendes mavemuskler knugede sig sammen, og hendes smil stivnede, da hun så det mærkelige modermærke. Hendes hoved kørte rundt med forvirrede tanker, og hendes krop føltes som om den var frosset fast. Hendes udtryk må have været hylende morsomt, men hun selv var fuldstændig forvirret over, hvad der lige var sket.

Hun kiggede ind i øjnene på den smukke unge dame, som var klar til at gifte sig med hendes søn. Hendes hjerte hamrede, da hun genkendte sig selv i denne unge kvinde. I hver eneste rynke i hendes ansigt så hun en lighed, som hun ikke kunne placere. Det var simpelthen umuligt, at en sådan hændelse kunne ske inden for den tidsramme.

Alt løser sig i sidste ende

Holly har ingen erindring om sin biologiske far. Martha rettede sig op, og informerede Holly om, at faderen var død et par år forinden, men at han havde været en helt vidunderlig mand. Holly følte sig både trist og lettet over, at hun havde opdaget sandheden om sin rigtige mor og sine biologiske rødder, før det var for sent. Det var en lykkelig afslutning for hende, da hun nu har fået en mand og en mor mere!Plus en biologisk – og svigermor i én og samme person!

Det må have overrasket alle og har fremkaldt stærke følelser i alle aspekter. Nu, hvor de har fået sandheden at vide, har de alle tilpasset sig de nye omstændigheder. Selv om Martha måske ikke har været der i de sidste to årtier, havde Holly en bonusfamilie, som elskede og nærede hende følelsesmæssigt, mens hun voksede op til den unge kvinde, hun er i dag.