Google Hangouts på nettet vil blive opgraderet til Google Chat

429

Google Hangouts har allerede tabt på markedet. Applikationen vil derfor blevet erstattet af Google chat. Dette er den seneste ændring af de tidligere apps, der har opnået stor popularitet i løbet af en ganske kort periode. For nylig har Google udtalt, at Hangouts på internettet vil blive opgraderet til Google Chat.

Hvad mere er på vej?

Google hangouts vil erstatte Google Chats om kort tid. Også ændringen vil være en massiv en af slagsen, fra top til bund vil funktionaliteten af appen blive ændret. Overgangen vil begynde den 1. november. Google er ret aktiv i at promovere denne nye app på sine sociale sider.

Funktioner

Google nævner, at Google chat vil tilbyde tæt integration med andre google workshop-relaterede applikationer. Desuden vil de tilføje flere nye funktioner for at få den til at samarbejde med andre apps, så det bliver mere praktisk for folk. De seneste funktioner på Google Chat omfatter en gif-picker og Spaces, som er grupper (spaces) for emnebaseret samarbejde.

Sidste tanke

Tidligere på året stoppede Google Hangouts-appen fra IOS og app-butikken. Mange mennesker lod sig ikke anfægte af denne nedlukning. Ja, måske var de egentlige lidt ligeglade, og derfor arbejder Google på den nye app, for at gøre det endnu mere brugervenligt og praktisk.