Alternativer til traditionelle trægulve

500

Alternative trægulve bliver mere og mere populære dag for dag. Da de er virkelig holdbare, er folk interesserede i at investere i et alternativt gulv til deres hus på grund af de fordele, de giver.

Vinyl eller laminat

For dem der leder efter det visuelle syn af træ eller sten uden de fuldstændige høje priser, er vinyl eller laminat et godt alternativ. De kan duplikere tekstur af de fleste naturlige elementer, så det er alsidigt for hjemmet. Desuden er de meget nemme at lægge og kræver kun en meget lille indsats at gøre det. Oven i det hele er de meget billigere end deres ægte modstykker. De er begge meget modstandsdygtige over for pletter og misfarvning som følge af spild eller sollys, hvilket gør dem ideelle til områder, der har stor slitage af fodspor i dit hjem.

Keramiske flisegulve

Keramiske fliser er de mest almindeligt anvendte fliser i mange boliger. Fliser findes i mange forskellige former, størrelser og teksturer med beskyttende glasurer, der forhindrer vand og pletter i at trænge ind. Husejere kan endda udskifte enkelte fliser hurtigt og bekvemt. Det skal bemærkes, at nogle fliser fremstillet af en producent kan udvise lidt forskelligheder, hvilket gør dem lidt vanskelige at lægge. Du kan sagtens selv udføre arbejdet, men hvis du får hjælp fra en professionel, vil det nok gå meget hurtigere.

Tæppefliser

Tæppefliser er billige og nemme at lægge i huset. De er også meget nemme at rengøre efter et par dage. I modsætning til traditionelle tæpper med én bestemt farve eller et bestemt mønster kan disse tæppefliser komme i forskellige farver. Du kan selv lave mønstre efter eget valg ved hjælp af forskellige farvede fliser.

Planke Vinyl

Disse er en ændring af vinylplader. De ankommer i plankeform, hvilket giver dem en træplankeform. Når det kommer til plankevinylens design, kommer de i flere farver og former, hvilket gør dem meget alsidige. Det er derfor, at de kan ses i de fleste moderne huse. På grund af at de er vandafvisende og varmebestandige, kan denne type gulvbelægning bruges næsten på alle gulve. Vinylplanker kan limes fast eller lægges med et peel-and-stick- eller click-and-lock-system. Prisen er også meget overkommelig.

Laminat

Laminat består af en sammensætning af materialer og efterligner forskellige typer af materialer som træ, marmor, sten, cement, keramik og alle former for flisemønstre, du kan forestille dig. Du kan tilføje ethvert fotografisk billede til gulvbelægningen, som du ønsker. Hvis det passes ordentligt og ikke udsættes for direkte varme og vand i lang tid, kan det holde i meget lang tid. Den billige pris kan gør, at de ofte ses i alle husstande.

Kork

Kork er et blødt, miljøvenligt, budgetvenligt og holdbart materiale, der længe har været brugt som gulvbelægningsmateriale. Da det er lavet af træmateriale, er de til engangsbrug og udgør ikke nogen skade for miljøet. Dette vedvarende produkt er meget billigt på grund af dets tilgængelighed. Mange mennesker lægger det for at tilføje en rustik atmosfære til huset eller et bestemt område. Desuden er de holdbare og yderst bløde.