Et par grunde til at investere i ferieboliger

479

De er også gode muligheder, når det drejer sig om investering. Når du køber en feriebolig, foretager du en af de få investeringer, der giver både personlig og økonomisk gevinst.

Diversificer din indkomst

Når du køber et sommerhus og vælger at leje det ud, er det muligt at skabe en ny, kortvarig indtægtskilde ved udlejning. Denne lejeindtægt kan blive højere i løbet af ferien, da mange mennesker gerne vil leje boliger. Det kan blive en god kilde til sideindkomst af din løn eller en anden delvis indkomstkilde. Du ønsker at arbejde med en agent, der har den lokale ekspertise og viden om ferieudlejning til at hjælpe dig. Køb en feriebolig med en god cap rate (Capitalization rate ) på et godt marked, så du kan generere overskud fra den investering, du har foretaget.

Opbyg egenkapital og overskud

Når du køber et andet hus, slutter du dig til et fællesskab af kyndige investorer, der forstår værdien af ejendomsbesiddelser. Dette andet hjem kan være et rigtig godt aktiv for familien og den kommende generation. Desuden kan sommerhuse stige i pris meget hurtigt. Afhængigt af held kan den investering, du har foretaget i dag, blive en kæmpe jackpot i fremtiden. Næsten 75 % af de mennesker, der køber et sommerhus, investerer gennem en eller anden form for finansiering.

Pensionsplan

Feriehuse er gode for en person, der lige er gået på pension fra sit arbejde. Så planlægning tidligt i livet er den bedste måde at gå til værks på. Du kan nyde dit pensionistliv på stranden, ved søen, i bjergene eller endda i din yndlingsby. Det vil også være praktisk at være vært for dine børn og børnebørn i et sommerhus til ferier og andre særlige besøg.