Dette paret tok sin nye valp tilbake til krisesenteret med en uvanlig forespørsel

175

Møt Christina og Vincent

Dette paret visste alltid at de ønsket å gifte seg og stifte familie en dag. De ville ha to barn slik at barna deres alltid skulle ha noen å leke med. Men de var ikke klare for barn ennå, så de bestemte seg for å begynne med kjæledyr – nærmere bestemt en Tamaskan-valp ved navn Raven. De tok imot valpen i familien med åpne armer. Men ganske snart endret paret seg. De kjørte tilbake til krisesenteret der de fant Raven, men ikke av de grunnene du kanskje tenker på. I stedet hadde de en ganske uvanlig forespørsel da de kom til krisesenteret. Før vi finner ut mer om deres beslutning om å bringe valpen tilbake til ly, la oss møte paret.

Dette er Christina og hennes forlovede, Vincent. De bor i Odessa, Texas. Christina og Vincent så alltid for seg å gifte seg og stifte en stor familie, akkurat som familiene de hadde vokst opp i. Og nå som de var forlovet, ønsket de å komme i gang så fort som mulig.