Spørgsmål, der skal overvejes, før du køber en ejendom uden for USA

396

At købe en bolig er altid en hård proces. Det bliver mere og mere kompliceret, når en investor leder efter huse i et andet land. Ved at følge nogle væsentlige regler kan processen gøres lettere.

Kig på skatter

Hvis du som amerikaner bor eller arbejder i udlandet, skal du som amerikaner indberette din indkomst til Interna; Revenue Service, IRS. USA opererer med et borgerbaseret skattesystem, hvilket simpelthen betyder, at uanset hvor du arbejder i verden, skal du rapportere til regeringen med hensyn til skatterapporten. Du behøver dog ikke at indsende nogen selvangivelse, hvis du kun køber en ejendom uden for landet. I tilfælde af udlejning af huset og generering af overskud er skattemapperne obligatoriske.

Forstå reglerne for zoneinddeling

Forskellige lande har forskellige zoneinddelingsregler. Gør din due diligence og research, før du køber en ejendom. Hvis du ønsker at udleje din ejendom eller omdanne den til boligudlejning, skal du forstå den lokale zonelovgivning…ellers kan du få problemer på grund af overtrædelser af loven. Sanktionerne for overtrædelse af loven kan være brutal, afhængigt af stedet.

Find ud af betalingsmetoden

I USA bliver størstedelen af husene købt med realkreditlån. Medmindre du har en rigelig mængde kontanter, er du nødt til at stole på realkreditlånet til at købe huset. Det er dog ikke altid let at få lån i andre dele af verden. Kig efter de tilgængelige skemaer vedrørende lån.