Job, der egner sig bedst som anden karriere

295

Et karriereskifte er et afgørende punkt for enhver voksen. Uanset årsagen til at udskifte den første karriere er der altid mulighed for at vælge en alternativ karriere, som er at foretrække.

Lærer

De fleste mennesker vælger lærergerningen som deres andet job. Dette er en fantastisk karrierevej, da uddannelsessystemet mangler kvalitetslærere. Desuden tjener gymnasielærere ifølge BLS 61.660 dollars om året.

Skatmedarbejder

Hvis en person er god til at regne, er en skatmedarbejder et godt karrierevalg for vedkommende. Jobbet kræver ikke nogen certificeret revisor (CPA) betegnelse og mange års ekspertise. Det kan også åbne veje til andre regnskabsjobs. I gennemsnit tjener skatmedarbejdere en årsløn på 50.264 dollars.

Ejendomsmægler

Med et gymnasieeksamen eller en universitetsgrad er det meget nemt at arbejde som ejendomsmægler. Hvis du har en fremragende forståelse for, hvordan investering i fast ejendom fungerer, er det en fantastisk mulighed for at dykke ned i fast ejendom. Med en årlig indkomst på 48.930 dollars kan det være en fantastisk anden karrierevalg.