89-årig kvinde blev nægtet business class, før det gik op for alle, hvem hun virkelig var

2142

Efter mange problemer i lufthavnen kom den 89-årige fru Wilson endelig ombord på flyet til sin første flyvning nogensinde. Da hun ønskede at sidde på business class, mødte hun uventet modstand. Fru Wilson var sikker på, at hun havde al mulig ret til at være der, men ville det overhovedet have nogen betydning i denne situation?

Til sidst fik fru Wilson lov til at sætte sig på sit tildelte sæde på business class, men hun havde det forfærdeligt dårligt. Da hun satte sig ned, faldt et gammelt fotografi ud af hendes taske og blev samlet op af manden ved siden af hende. Han gav den tilbage til kvinden og så, hvad der var på billedet, og han kunne næsten ikke tro det. Hvad var der på billedet? Hvem er denne fru Wilson, og hvorfor blev hun nægtet sit eget sæde på business class?