Kreative måder at investere i fast ejendom på

396

Der er mange forskellige måder at komme ind på ejendomsmarkedet på, selv med få penge. Husk dog altid på at hver eneste investeringsmulighed kommer med nogle risici såvel som belønninger. Investering i fast ejendom er en fantastisk måde at forbedre din investeringsportefølje på. Selv med en lille sum penge kan du investere i ejendomsmarkedet.

Udlejning på kort sigt

Det er en fantastisk måde at investere på for dem, der har begrænsede kontanter at investere med. Det vil også hjælpe investorer til at tjene nogle ekstra penge med ekstra huse eller “accessory dwelling units”(ADU’er). Hvis du har en ejendom, kan du bruge en del af den til udlejningsformål. Udlejningen kan være for en kortere periode som f.eks. en uge eller en nat.

Små boligejendomme

Køb af nogle små boligejendomme til udlejningsformål kan også være en god investering i fast ejendom i den indledende fase. Ved at købe et par huse eller et dobbelthus kan du lære at forstå, hvordan man vedligeholder udlejningsejendomme. Når du har opbygget en ejendomsportefølje, kan du ansætte en ejendomsadministrator til at arbejde for dig.

Spekulation med jord

Ud over at investere i boliger eller erhvervsejendomme kan det være en god investering at købe et stykke jord. Du kan investere i flere grunde for at sælge dem videre med et rimelig overskud. Jordspekulation er en enkel og kortsigtet investering i fast ejendom. Du skal dog være opmærksom på alle de potentielle fordele, som dine grunde har på et bestemt marked. Ellers kan det være en risikabel investering, som du ikke vil være i stand til at få overskud fra denne investering.

Ejendomsvinding

Det er en god måde at investere i boligbranchen på. Du skal købe en beboelsesejendom, sætte den i stand og sælge den til en køber, der har brug for den. Til denne investering har du brug for tilstrækkelig kapital til at dække vedligeholdelse af et byggehold. Husk altid, at du ligesom andre investeringer skal vedligeholde ejendomme. Du skal også afholde andre udgifter som f.eks. skatter og forsikringer.

Erhvervsejendomme

Investering i erhvervsejendomme betyder ikke altid, at du skal foretage en stor investering. Du kanstarte med et lille minilager eller måske gerne investere i en række tomme lagerhaller i et stort industriområde. Erhvervsejendomme har tendens til at have en højere værdi sammenlignet med boligejendomme. Det giver også højere huslejeindtægter. Erhvervsejendomme kan dog også være behæftet med risiko.