Hvordan millennials ændrer vejen for boligkøb

371

Den hurtigst voksende gruppe af boligkøbere er nu millennials. De har en stor indflydelse på boligkøb. De tager længere tid om at købe deres første hjem end tidligere generationer. Deres beregning og organiserede træk ved hjælp af teknologi ændrer måden at søge hus på.

Digital kommunikation og online realkreditlån bliver de nye normer på ejendomsmarkedet. Millennials foretrækker et sted, hvor de kan bo i temmelig lang tid. Derfor er efterspørgslen efter luksusboliger i forstæderne stigende. Så millennials indflydelse på ejendomsmarkedet er ganske betydelig.

For millennials er apps og online søgeværktøjer en vigtig del af boligkøbsprocessen. De foretrækker at bruge teknologi bredt i hverdagen. Smartphones, sociale medier og internettet bliver en integreret del af deres dagligdag. Når det drejer sig om at købe en bolig er millennials mere afhængige af disse enheder og teknologier.

Da millennials er afhængige af deres enheder, stiger efterspørgslen derfor efter det tech-orienterede hus netop af selv samme grund. Millennials foretrækker også mobile enheder til at søge og se ejendomme. Modsat tidligere generationer bryder de sig ikke om personlig kommunikation med ejendomsmæglere. De fleste af dem vælger snarere sms’er som kommunikationsmiddel med ejendomsmæglere.