Tips til køb af et nybygget hus

184

Først og fremmest skal du beslutte, om et nybygget hus er det bedste for dig eller ej. Da du køber en ejendom i et byggeriprojekt, kan der være få kvarterer. Prøv at undersøge disse spørgsmål, før du køber et hjem i et nybygger-projekt.

Du skal huske, at alle nye konstruktioner ikke er designet og formuleret ens. Sørg for, at bygherren har et godt omdømme. Indsaml alle garantioplysningerne. Når du køber en nybygget beboelse, skal du holde et budget for yderligere afslutningsomkostninger som f.eks. juridiske gebyrer for oprettelse af ejerlejlighedsdokumenterne.

Da husene sælges, før de er færdige produkter, skal du forsøge at udforske den faktiske bolig, du køber. Da salgskontorets modeller er markedsføringsværktøjer er det netop vigtigt at kende alle arter såsom størrelse, design og husets apparatur.

Prøv at realisere tidsplanen for boligkøb. Hvis du skifter fra en lejebolig, har du brug for noget tid til at varsko din udlejer. Du skal planlægge i god tid for at købe din bolig, fordi udbyderne begynder at sælge de nye boliger cirka omkring 12 til 24 måneder før den forventede indflytning kan ske.