Hvordan udvikler man en ledelseserklæring?

181

En lederskabserklæring skal definere dine overbevisninger, værdier og hvordan du leder andre. Filosofien i denne erklæring er at fokusere på dine fremtidige mål. For at skabe en effektiv lederskabserklæring skal du følge nogle effektive trin. Her er nogle tips til dig.

Først skal du bestemme din holdning til din lederstilling. Det vigtigste er at vurdere de værdier, du ønsker at eksemplificere. Du er nødt til at definere prioriteterne klart, så dit team kan indse de værdier, du ønsker at fremhæve. Fokuser på kerneværdierne, og rangér dem i rækkefølge. Det vil guide teamet til at udføre dem i overensstemmelse hermed.

Skitsér derefter de klare mål for at nå dine mål og værdier. Dine mål skal have en positiv indvirkning på medarbejdernes præstationer. Når du præsenterer specifikke og klare mål for dit publikum, tilskynder det både dig og dit team til at udforme strategier til at nå dem. Medarbejderne kan identificere handlingerne og tage de nødvendige skridt til at praktisere dem.

Prøv at forberede det enkelt og kortfattet ved at bruge energiske og engagerende ord. Dine medarbejdere bør være hovedfokus i din ledelseserklæring. Husk altid, at en ægte leders mål og overbevisninger har direkte indflydelse på dem, de leder. Så dine mål og værdier bør være værdifulde for dine kolleger i teamet.