20+ skræmmende havdyr og steder i søen

208

Der er mange dele af havet, der er indbydende: hvide sandstrande, blåt vand, luften er varm, vandet er dejligt køligt og perfekt til picnic eller andre sociale sammenkomster med familie eller venner.

Denne artikel handler så bare om det stik modsatte – disse steder er havets dybder, hvor der kun kommer lidt lys, eller tæt på kysten, hvor monstrøse rovdyr lurer og planlægger deres næste måltid.

[/nextpage]

En sump med øjne og tænder

Der er mange alligatorer i dette vand. Men sagen med alligatorer er, at de er mere bange for dig, end du er for dem, ikke sandt? Næh, ikke rigtigt. Disse forhistoriske krybdyr er ikke skabt til at være ufarlige. De kan svømme op til 20 miles i timen, og deres kæber kan med lethed knuse knogler.

Når de først har fået fat i deres bytte, trækker de det som regel under vandet og begynder “dødsrullen”, som er lige så skræmmende, som det lyder. Denne taktik er designet til at trætte og drukne deres bytte – og til at rive et par små stykker af fangsten. Nogle gange venter de, indtil maden rådner, før de spiser resten.